Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Designers Guild Vloerkleed

Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis
79 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Designers Guild
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Luxe vloerkleden van Designers Guild 

De vloerkleden van Designers Guild hebben een luxe uitstraling. Verder zijn de vloerkleden erg uitgesproken door het felle kleurgebruik. Een vloerkleed van Designers Guild brengt je interieur echt tot leven. De kleuren die worden gebruikt variëren van donkergroen en felroze tot aan beige en grijs. Zo is er voor elk interieur wel een vloerkleed van Designers Guild wat het beste past. De felle kleuren gaan helemaal mee met de tijd en zijn daarom erg trendy. Maar als je hier dus niet van houdt is er ook genoeg keuze. 

Meer leven in je interieur met een vloerkleed van Designers Guild

Zoals we net al benoemden, brengt een vloerkleed van Designers Guild direct leven in je interieur. Dit komt niet alleen door de felle kleuren maar ook door de structuur. De kleden zijn namelijk hoogpolig waardoor ze wat dikker zijn. Dit zorgt voor meer karakter in het vloerkleed en tegelijkertijd dus ook voor meer karakter in je interieur. Ondanks de felle kleuren zijn de vloerkleden van Designers Guild relatief rustig. Dit komt omdat de vloerkleden geen drukke prints bevatten. Het grootste gedeelte van de vloerkleden is effen. Hierdoor blijven de kleden chique met een speelse touch. 

Vloerkleden van Designers Guild vergelijken

Het is ten eerste handig om na te gaan voor in welke ruimte in huis je opzoek bent naar een vloerkleed. Als je bijvoorbeeld zoekt naar een vloerkleed voor in de gang is het beter om naar een kleiner vloerkleed te zoeken. Maar zoek je een vloerkleed voor in de woonkamer dan kan het kleed natuurlijk wat groter zijn. Verder moet een kleed in de woonkamer uiteraard ook matchen met de andere meubels. Dit zijn allemaal factoren waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een nieuw vloerkleed..