Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

House Doctor Vloerkleed

58 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: House Doctor
Stijl vloerkleed: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


House Doctor vloerkleed

Het motto van House Doctor luidt niet voor niets: "House Doctor believes everybody deserves a healthy home. House Doctor gives you a daily vitamin boost for a more stylish, more inspiring and more personal home." Zij maken prachtige producten die je huis binnen de kortste keren omtoveren tot een stylish paleisje.

Vloerkleden van House Doctor

House Doctor staat vooral bekend om de prachtige vloerkleden die zij maken. De House Doctor vloerkleden zijn zo gemaakt dat ze in ieder interieur een mooi plekje verdienen. Doordat de House Doctor kleden gemaakt zijn in verschillende stijlen past er in ieder interieur wel een mooie variant. Door een kleed aan je interieur toe te voegen geef je de kamer meteen een nieuwe uitstraling. Een vloerkleed van House Doctor geeft je interieur meteen een boost en verandert de ruimte meteen in een prachtige, stijlvolle kamer.

House Doctor vloerkleed kopen

Als je besluit om een House Doctor vloerkleed te kopen, wil je er natuurlijk wel één vinden die past binnen het budget dat je voor ogen hebt. Want naast de kleur of het design van een vloerkleed is ook de prijs een belangrijke factor in de keuze. Bij HomeDeco kun je selecteren wat je budget is, hierdoor hoef je je budget niet te overschrijden! Ga jij voor het zwart-witte House Doctor vloerkleed? Of toch voor eentje met een grafische print of  streepjes? De keuze is aan jou!