Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Wedgwood Vloerkleed

80 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Wedgwood

Merken

Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Het karakter van Wedgwood vloerkleden

De vloerkleden van Wedgwood kun je herkennen aan de romantische sfeer die ze een ruimte geven. De patronen op de kleden van Wedgwood variëren tussen verfijnde grafische lijnen en weelderige bloemen. De kleuren van de vloerkleden wisselen ook, maar zijn allen zacht van aard. En gaan op in de kleuren van het patroon van het vloerkleed. Dit zorgt ervoor dat je met een vloerkleed van Wedgwood een eigen unieke draai aan ieder interieur kunt geven. 

Een Wedgwood vloerkleed bij jou thuis

Maar hoe combineer je zo'n romantisch vloerkleed nu bij jou thuis? Of het Wedgwood vloerkleed nu bij je in de slaapkamer, woonkamer of werkkamer komt te liggen, er zijn een twee dingen om rekening mee te houden. Namelijk de stijl van het vloerkleed samen met de stijl van jouw interieur. En de kleuren van het vloerkleed en de kleuren in jouw interieur. Dit betekent niet dat alles met elkaar moet matchen. In tegendeel! Een romantisch Wedgwood vloerkleed komt juist ook fantastisch tot zijn recht in een stoer industrieel interieur. Echter om hem er niet helemaal buiten te laten vallen is het een goed idee om de kleuren uit het vloerkleed en de ruimte wel overeen te laten komen. 

Koop jouw Wedgwood vloekleden op HomeDeco.nl 

De vloerkleden van Wedgwood variëren erg in prijs. Afhangend van het materiaal, ontwerp en de maat heb jij een kleed van Wedgwood voor een hogere of lagere prijs in huis. Maar of jij nu gaat voor die hoge of juist voor die lage prijs; op HomeDeco.nl snappen wij dat een keuze maken soms moeilijker is dan het klinkt. Hierom hebben we ervoor gezorgd dat je gemakkelijk jouw favoriete vloerkleden kunt opslaan op je verlanglijstje kunt plaatsen. Simpelweg door op het hartje bij het product te klikken. Zo kan je er nog eventjes een nachtje over slapen. En ligt straks100% zeker jouw perfecte Wedgwood vloerkleed bij je thuis!