Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5 manieren om om de tv heen te decoreren

5 manieren om om de tv heen te decoreren

Soms is het lastig om leuke decoratie te vinden voor bij de tv. Moet je de muur er omheen nou leeg houden of niet? Wat zijn de do's en de don'ts? Welke items kun je het beste gebruiken en welke juist niet? Bij het lezen van dit artikel kom je erachter!

1. Laat je flatscreen 'opstijgen'

Op deze manier kan je het eruit laten zien of jouw flatscreen bij de kunstwerken hoort. Hierdoor wordt het een eenheid, alles valt mooi samen.

Bron: Eat Sleap Decorate

2. Hang lijsten achter de tv

Door op deze manier schilderijen of fotolijsten op te hangen, is de focus vooral gericht op de kunstwerken en niet op het grote zwarte object, oftewel de televisie.

Bron: The Inspired Heart

3. Kies een geschikte achtergrond

Wanneer je kiest voor een passende achtergrond, bijvoorbeeld een plaat met een rustige kleur die matcht bij de tv en de rest van je interieur, raakt het een stuk meer gebalanceerd.

Gisele Taranto

4. Ga voor compensatie

Je wilt er geen rommeltje van maken, maar ook niet leeg laten. Kies daarom voor compensatie. Aan de ene kant plaats je accessoires en aan de andere kant houdt je het vooral rustig en leeg.

Bron: Instagram @joridkjolsvik

5. In de kast

Plaats je televisie in het midden van een kast. Op veel plekken te koop maar natuurlijk ook zelf te maken. Wanneer je dit doet creëer je rust door accessoires naast de televisie te plaatsen.

Bron: Decorpad

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...