Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw stijl, of het nu gaat om comfortabele standenstoelen, stapelbare exemplaren of een combinatie van beide. Zo creëer je moeiteloos jouw eigen unieke tuinset.

Soorten tuintafels
Misschien bezit je al een prachtige tuinset, maar wil je jouw drankje of snack toch binnen handbereik houden. In dat geval biedt een bijzettafel uitkomst. Deze tafels zijn niet alleen functioneel maar ook eenvoudig te integreren in je buiteninterieur.

Voor gezellige borrelmomenten met vrienden of familie is een bartafel altijd handig. Het nodigt uit tot informeel samenzijn en voegt een vleugje gezelligheid toe aan je tuin. Maar voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om stil te staan bij de materialen die beschikbaar zijn.

Materialen
Teakhout, afkomstig uit Indonesië, is duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij. Houd er wel rekening mee dat hout kan reageren op weersomstandigheden. Graniet staat bekend om zijn duurzaamheid en hardheid, maar het is zwaar en minder eenvoudig te verplaatsen. Polywood, een gerecycled kunststof materiaal, is bestand tegen vervaging, roesten en scheuren. HPL, of high pressure laminaat, biedt samengeperst papier of vezels voor duurzaamheid. Keramiek, gemaakt van klei, voegt een natuurlijke touch toe aan je buitenruimte.

Vormen
De vorm van de tafel bepaalt ook de sfeer in jouw tuin. Een rechthoekige tafel straalt vaak formaliteit uit, perfect voor traditionele of klassieke buitenruimtes. Vierkante tafels brengen evenwicht en creëren een intieme sfeer. Ronde tafels bevorderen sociale interactie en creëren een gezellige atmosfeer. Ovale tafels voegen elegantie en veelzijdigheid toe aan je buitenruimte door de vorm te combineren met een informeel karakter. Hoge bar-tafels bieden een moderne uitstraling en zijn ideaal voor ontspannen settings. Een uitschuifbare tafel straalt flexibiliteit uit en past zich aan aan de behoeften van de gebruikers, waardoor het een praktische keuze is voor verschillende gelegenheden.

Dus, of je nu kiest voor de formele elegantie van teakhout, de moderne uitstraling van polywood, of de gezelligheid van een ronde tafel, jouw tuinset wordt het middelpunt van warme zomeravonden vol gezelligheid.

Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...