Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Dit zijn dé tuintrends van 2022

geschreven door Lynn
Dit zijn dé tuintrends van 2022

We hebben lang genoeg gewacht en we mogen eindelijk weer! Het zonnetje komt wat vaker tevoorschijn en de lentekriebels zijn aanwezig. Afgelopen jaar hebben we meer dan ooit tijd gespendeerd in onze tuinen. Je hoeft zeker niet op vakantie te gaan om te genieten van het buitenleven. In onze eigen tuinen kunnen we urenlang boekjes lezen in de zon en gezellig BBQ’en met vrienden en familie. Ben jij helemaal ready om je tuin weer klaar te maken voor het lekkere weer? Check in deze blog de tuintrends van 2022!

Back to nature

We gaan steeds meer kleurenpaletten terugzien waar veel natuurlijke kleuren in voorkomen. Groene accenten, zachte aardetinten en sprekende kleuren maken van je tuin een ware oase. Ga voor grote houten meubels en combineer dit met accessoires uit de boho stijl. Denk aan rotanmeubels en vrolijke vloerkleden, deze items zorgen snel voor dat oh zo heerlijke zomergevoel. Zowel meubels als accessoires zien we nu ook buiten terugkomen in ronde en organische vormen.

boho-tuin-groenBron: Stijlt via HomeDeco Binnenkijken




 

Rope

Een trendy materiaal voor in de tuin is dit jaar rope. Het touw is gemaakt van polyester en is speciaal ontwikkeld voor buiten. Meubelen van dit materiaal blenden fantastisch binnen verschillende tuinstijlen, en geeft net dat luxe randje aan je tuin. Het staat prachtig in zowel een moderne als een bohemien tuin. Ben je benieuwd naar dit geweldige materiaal? Shop hieronder onze favorieten en wordt ook verliefd op rope.

rope-tuinstoelenBron: Vincent Sheppard




 

Trendy met gerecyclede materialen

We dragen graag allemaal bij om de wereld een stukje beter te maken. Als je voor een tuin make-over gaat, kun je dit ook hier zeker toepassen. Kies bijvoorbeeld voor meubels of accessoires die van hergebruikte materialen zijn gemaakt. Denk hierbij aan hergebruikt hout of hout met een FSC-keurmerk. Daarnaast zijn ook materialen met een lange levensduur hot! En laat het materiaal rope nou precies in dit rijtje vallen. Zo vang je twee trends in één klap!

houten-flonder-zitplek-tuinBron: Interior_canalhouse via HomeDeco Binnenkijken




 

Comfort is belangrijker dan ooit

Van deze trend worden wij erg blij, want als er iets belangrijk is in je tuin is het wel comfort. Kies voor grote meubels waar je ook languit een middagdutje op kan doen. Een trend die hier goed bijpast zijn de hoekbanken. Dit is al een grote trend voor ons binnen interieur, maar deze grote vrienden halen we nu ook naar buiten. Gooi een paar lekkere, zachte kussens op de bank en stoelen en je kunt gegarandeerd uren spenderen in de tuin.

comfort-zitzak-tuinBron: Wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Geniet van je tuin in de winter
- Zo geniet je zo lang mogelijk van en in je tuin
- Tuin make-over: 3 meest gemaakte fouten

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...