Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Zo onderscheid je jouw interieur van die van de buren

geschreven door Rosa
Zo onderscheid je jouw interieur van die van de buren

Iedereen heeft wel wit in huis. Of het nu een witte kast, een witte bank of allemaal witte wanden zijn, in ieder interieur is het wel terug te vinden. Niet zo gek ook, wit staat ontzettend fris in huis!

Ben jij ook zo'n fan van wit? En heb je toevallig allemaal witte wanden, een wit plafond, een grijze bank en lichte vloer? Dan ben jij één van de velen. Hoewel dit stijltje ontzettend leuk is, is 'ie niet erg origineel.
Ik heb 5 tips samengesteld waarmee jij jouw huis kunt onderscheiden van het huis van de buren.

1. Verf de muren

Dan hoef je natuurlijk niet drastisch alle muren in de meest opvallende kleuren te verven. Een simpele aanpassing is vaak al voldoende. Ga voor een neutrale grijze kleur of -als je net iets meer durft- ga dan voor een kleur met een grijze ondertoon. Dit blijft neutraal maar geeft je interieur net iets spannends, en je weet zeker dat je buren deze kleur niet hebben ;)!

Bron: vtwonen

2. Pimp de keuken

Heb je een witte keuken of ben je je huidige keuken een beetje zat? Geef je keuken een complete make-over door de kastjes in een mooie kleur te verven. Durf je het verven van je complete keuken niet aan? Doe dan iets leuks met de achterwand van de keuken. Bijvoorbeeld een opvallende kleur, een mooie tegel of een grappig behangetje. Zo weet je zeker dat jouw keuken uniek is.

Bron: Better homes and gardens

3. Verf de radiator mee

Zo'n opvallende, witte radiator is vaak een doorn in het oog. Geef de radiator daarom een leuk kleurtje. Als je de radiator in dezelfde kleur van de muur verft met een matte finish, valt deze het minst op. Als je de radiator in dezelfde kleur als de wand verft maar dan met een hoogglans finish, geeft dit juist een grappig effect. Het is ook leuk om je radiator in een contrasterende kleur van de wand te verven.

Bron: Style files

4. Maak van je plafond een eyecatcher

In bijna alle interieurs is het plafond standaard wit. Eigenlijk is dit hartstikke zonde omdat je van je plafond een heuse eyecatcher kunt maken. Als je plafond opvalt, wordt de aandacht automatisch naar boven getrokken en lijkt je huis dus hoger. Verf je plafond in een zachte, lichte kleur als de kamer niet zo groot is of ga voor een opvallende kleur als je kamer groot en hoog is.

Bron: One kind design

5. Laat je ramen stralen

Naast al deze aanpassingen, kan je natuurlijk ook je ramen laten stralen. Verf de kozijnen zwart of een leuke kleur, of schaf mooie gordijnen aan.

Bron: Honestly wtf

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...