Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
 
 

Het blijft altijd een hobby om inspiratie op te doen middels echte Nederlandse en Belgische interieurs. Ongegeneerd naar binnen gluren en natuurlijk pronken met jouw eigen interieur. En dat zonder iedereen fysiek over de vloer te hebben!
Maar, hoe fijn is het om – met jouw interieur – fantastische prijzen te winnen?! Daarom presenteren wij aan jullie de Binnenkijker Awards 2019! ***

 
 
 
 

Wat kun je winnen?

Er zijn mooie prijzen te winnen in 4 categorieën en één hoofdprijs voor de mooiste binnenkijker van dit jaar!
 

CategoriePrijs
1 gelukkkige Stemmer1x €100 shoptegoed voor HomeDeco.nl
Woonkamer1x €250 shoptegoed voor HomeDeco.nl
Slaapkamer1x €250 shoptegoed voor HomeDeco.nl
Keuken1x €250 shoptegoed voor HomeDeco.nl
Tuin&Balkon1x €250 shoptegoed voor HomeDeco.nl
Overall Winnaar1x Hartman tuinset t.w.v. €2000
  of  

Doe mee!

Meet the Jury!

Om de ingestuurde foto’s zo goed en eerlijk mogelijk te beoordelen, hebben wij een vakjury samengesteld. Deze jury zal de top vijf foto’s met de meeste likes per categorie gaan beoordelen om zo een uiteindelijke winnaar te kiezen. Naast de likes, is de mening van de vakjury dus ook erg belangrijk.
Ben jij nu ook benieuwd wie deze jury precies is? Wij stellen ze aan je voor!

Odet van Winsen
PR Manager Nederland bij Flexa
Als je aan Flexa denkt, denk je aan kleur. Kleur is één van de grootste sfeermakers in het interieur. Daarom hebben wij Odet gevraagd om in onze jury te komen omdat zij als geen ander weet wat het effect van kleur en verf op je interieur kan zijn.

"Vanuit Flexa vinden we het belangrijk dat een interieur persoonlijk is. Het interieur straalt een ‘eigenheid’ uit onder andere door het kleurgebruik op de muren. Bij het beoordelen neem ik dat in ieder geval mee. Daarnaast laat de bewoner de kracht en de vele mogelijkheden van verf en kleur zien."

 
 

Marie-Jose Lever-Kik
Mede-eigenaar van Kick Collection
Als eigenaar van dé bestseller van HomeDeco, de Kick Fluwelen kuipstoelen, kon Marie-Jose natuurlijk niet in de vakjury ontbreken. Zij is op de hoogte én speelt goed in op de nieuwste trends, heeft een hippe en betaalbare collectie en weet als geen ander hoe je een eetkamer laat spreken.

"Jouw interieur, een reflectie van jezelf... Je interieur als weerspiegeling... Wanneer je je laat inspireren door trends in combinatie met jouw persoonlijke beleving creëer je een interieur dat eigen is en een verlengstuk van jezelf. Dit maakt een huis een thuis."

 
 

Judith Scholman
Accountmanager & Trade Marketeer bij Hartman
Als we aan tuinmeubelen en -accessoires denken, denken we aan Hartman. Dit Nederlandse merk weet als geen ander de tuin te stylen. Maar ook, het binnen met buiten te combineren. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn tijdloos met een hedendaagse twist.

"Come together; home wasn’t built in a day!” … Hoe vaak zijn we wel niet druk met van alles en nog wat. We razen maar door, streven naar perfectie en liever nog meer dan dat! … Maar kom eens wat vaker samen met mensen die je echt lief zijn, vier het leven. Doe meer dingen waar je echt gelukkig van wordt! Door de jaren heen verander jezelf en uiteraard ook je huis en tuin (kijk maar eens naar je interieur van 10 jaar geleden haha). Zorg voor een rustige basis en verzamel dingen (en mensen) om je heen die jouw “thuis” vormen."

 
 

Rosanne Sneek
Marketingmanager bij BePureHome
Het populaire merk BePureHome van Nederlandse bodem staat voor design. Het merk kenmerkt zich door de simpele, maar toch luxe en stoere items. De meubels en accessoires zijn tijdloos maar toch helemaal van nu. Een vakjurylid vanuit BePureHome kon dus niet ontbreken. Niet zo gek dus dat we regelmatig producten van BePureHome in onze Binnenkijkers spotten.

"Een interieur wordt interessant als er nagedacht is over verschillende kleuren, materialen en vormen. Een persoonlijke en creatieve touch vind ik een belangrijk aspect voor iedere inrichting. So, show me what you’ve got!"

 
 

Jellina Detmar
Interieurblogger bij Jellina Detmar
Jellina Detmar is één van onze meest actieve en populaire Binnenkijkers. Niet zo gek dus dat we haar hebben gevraagd om vakjurylid te zijn. In haar huis in Friesland vind je veel aardetinten, eikenhout, zwart-wit en bruintinten terug. Deze elementen worden volop gecombineerd met het groen van (veel) kamerplanten. Haar interieurstijl is te omschrijven als industrieel met robuuste en stoere items.

“Een huis die sfeervol, warmte is en gezelligheid uitstraalt is echt een 'thuis'. Bijzonder vind ik als er een 'eigen' mooie stijl te zien is eigenheid is belangrijk, of als er in het huis aandacht besteed is aan creativiteit, of als je kan zien dat het huis een goede samenhang heeft, dat de styling het interieur en design echt goed bij elkaar past (samenhang).”

 
 

Thijs Goos
Oprichter HomeDeco.nl
Als oprichter van HomeDeco kon Thijs Goos natuurlijk niet achterblijven in de vakjury. Thijs heeft zo’n vier jaar geleden zijn passie voor interieur en zijn interesse in e-commerce samengevoegd. Inmiddels is HomeDeco al uitgegroeid tot een toonaangevend platform

"Op HomeDeco.nl zien we oneindig veel interieurs voorbij komen. Uiteindelijk is smaak natuurlijk erg persoonlijk, maar zelf vind ik het belangrijk dat je de bewoners terug ziet komen in het interieur. Dat kunnen ook de kinderen of de hond of kat zijn. Een echt fijn ‘thuis’ is een optelsom van meubels, accessoires, kleur en vooral bewoners!"

 

Stem en win €100 shoptegoed!
 
Alle inzendingen zijn binnen! Tot en met 1 juni is de periode om te stemmen. Daarna kiest de vakjury de winnaars uit de 5 foto's met de meeste stemmen in iedere categorie! Stem dus op jouw favoriet(en)...je mag meerdere foto's een stem geven! Iedereen die stemt maakt automatisch kans op €100 shoptegoed!

 

STEM HIER

Mede mogelijk gemaakt door

De Binnenkijker Awards 2019 zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: