Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
 

App voor interieurliefhebbers gelanceerd

 

 

De ‘HomeDeco Binnenkijken App’ is door en voor interieurliefhebbers gemaakt. Gebruikers kunnen gemakkelijk foto’s van hun interieur maken en dit uploaden op de app. Ook kan de gebruiker als het ware ‘binnenkijken’ bij anderen.

De app is een uitbreiding van crossmediaal interieurplatform HomeDeco.nl. Oprichter Thijs Goos: “Er is niets leuker dan in huizen gluren om inspiratie op te doen. Je ziet het al jaren in Tv-programma’s en tijdschriften als vtwonen en het nieuwe House Rules Holland. Daarnaast zijn mensen vaak trots op hun huis en willen dit het liefst met iedereen delen. Met de Binnenkijken App kun je gemakkelijk je huis laten zien én zelf ook lekker veel inspiratie op doen door bij anderen binnen te kijken. Het zijn ‘echte’ interieurs en de app is daarom heel toegankelijk en laagdrempelig.”

De Binnenkijken App

De app is de ideale mix tussen Instagram en Pinterest, maar dan met echte interieurs van echte mensen. Het is puur en toegankelijk. De afgelopen weken is de app getest door een selecte groep Nederlandse bloggers en Instagrammers. Vanaf deze week is de app gratis te downloaden in de Apple App Store. De gebruikers zijn erg enthousiast en er zijn nu al meer dan 500 binnenkijkers toegevoegd – die al ruim 2.500 keer zijn opgeslagen! 

De toekomst

Interieurplatform HomeDeco is volop in ontwikkeling. Thijs Goos: “We hebben nog een hoop ideeën voor de app, maar uiteindelijk bepaalt de gebruiker wat er wordt ontwikkeld. We vinden de mening van de bezoekers ontzettend belangrijk. Zo zien we dat er bij veel binnenkijkers wordt gevraagd waar de meubels vandaan komen, waarna de gebruiker hierop antwoord geeft. We kunnen dit veel makkelijker voor hen maken door bijvoorbeeld direct al de merken erbij te plaatsen.”

Momenteel is de Binnenkijken App alleen beschikbaar voor iPhones. Een Android versie zal in de toekomst zeker gelanceerd worden en daarnaast is HomeDeco ook bezig met het opzetten van interieurplatforms in het buitenland. De website is nu al beschikbaar in de UK en Duitsland en de uitbreiding naar Duitsland zal niet lang op zich wachten. Ook zal de app in verloop van tijd beschikbaar zijn in de rest van Europa.

De app is verkrijgbaar in de Apple Appstore:https://itunes.apple.com/nl/app/homedeco-binnenkijken/id1019620363.

Interieurliefhebbers met een Android telefoon kunnen terecht op de website van HomeDeco. Na het maken van een profiel kan men daar ook gemakkelijk een binnenkijker uploaden en andere interieurs bekijken:https://homedeco.nl/inspiratie/.


Over HomeDeco
HomeDeco is een nieuw Nederlands platform voor interieurliefhebbers en is een mix tussen shopping en inspiratie. Nooit meer tientallen webshops afspeuren op zoek naar die ene perfecte stoel; op HomeDeco vindt men een overzichtelijk aanbod van het assortiment van alle grote webwinkels. Daarnaast kan de gebruiker eindeloze inspiratie op doen door het bekijken van echte interieurs.

Over Thijs Goos
Thijs richtte eerder in samenwerking met enkele partners, het modeplatform Fashiolista.com en het daaruit voortvloeiende IM Agency op. In de afgelopen vijf jaar is Fashiolista uitgegroeid tot een van de grootste online fashion communities met meer dan 2,5 miljoen leden in meer dan 120 landen. In 2014 heeft hij afscheid genomen van zijn dagelijkse bezigheden bij Fashiolista en sinds 2015 richt hij zich op het nieuwe interieurplatform HomeDeco en vervult hij adviserende rollen bij internet startups.


Beeldmateriaal

 


Contactinformatie
HomeDeco
Singel 66-1
1015 AC Amsterdam
 
Thijs Goos
+31 (0)85 30 37 496
thijs@homedeco.nl

 
Follow us on