Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Tips & tricks om je (kleine) stadsbalkon mooier te maken

geschreven door Mara
Tips & tricks om je (kleine) stadsbalkon mooier te maken

Heb jij ook zo'n klein stadsbalkonnetje en weet je soms écht niet meer hoe je het leuk kan aankleden? Zelf woon ik in Amsterdam op 4 hoog en herken ik als geen ander dat probleem! Daarom ben ik op zoek gegaan naar de leukste en mooiste inspiratiefoto's op Pinterest en heb ik uiteraard ook weer 12 items geselecteerd die je direct kunt shoppen. Kijk mee!

Ga voor groen
Ondanks dat je geen grote tuin hebt, kun je best losgaan in het tuincentrum! Juist door je kleine balkonnetje lekker groen te maken, creëer je dat ultieme zomergevoel. Ga voor meerdere kleine plantjes in verschillende potten, of stop alles bij elkaar in een vitrine. Laat die urban jungle maar komen!

Stadsbalkon
Bron: Cocokelley

Stadsbalkon
Bron: Buzzfeed

Stadsbalkon
Bron: 2015decor

Knus met kussens
Haal het beste uit je kleine stadsbalkon door het zo gezellig mogelijk te maken. Hang een feestelijk lichtsnoer op, plaats hier en daar een mooie lantaarn en stop je tuinbank vol met kussens. Vergeet vooral niet een fluffy plaid neer te leggen voor de wat koelere avonden!

Stadsbalkon
Bron: Stylish Eve

Stadsbalkon
Bron: Onekindesign

Stadsbalkon
Bron: Stylish Eve

Investeer in een mooie vloer(kleed)
Zoals ik net al schreef: haal het beste uit je kleine balkonnetje! Maak 'm zo mooi mogelijk, zodat het eigenlijk niet meer opvalt dat je balkon wat kleiner is. Een mooie vloer doet al veel wonderen. Investeer bijvoorbeeld in vlonderplanken in een mooie kleur. Niet zo'n groot budget? Een leuk tuin vloerkleed maakt je balkon ook direct wat mooier!

Stadsbalkon
Bron: Gofeminin

Stadsbalkon
Bron: ELLE Decor

Stadsbalkon
Bron: Planete Deco

 
 

5 tips voor een koel huis tijdens de warme dagen

geschreven door Julia
5 tips voor een koel huis tijdens de warme dagen

De temperatuur is weer flink aan het stijgen en het blijft voorlopig behoorlijk warm. Als je ergens verkoeling kunt vinden zoals bij het water is dat fijn, maar als je thuis moet blijven kan het erg vervelend zijn. Vooral wanneer je huis flink opwarmt. Zoek je naar een manier om je huis de komend...

meer...