Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

10x leukste kinderkamers uit onze binnenkijkers boordevol inspiratie

geschreven door Julia
10x leukste kinderkamers uit onze binnenkijkers boordevol inspiratie

Eens in de zoveel tijd ga ik weer eens door alle binnenkijkers heen en ik kwam zoveel leuke en creatieve kinderkamers tegen die de moeite waard zijn om te delen dat ik besloot er een blog aan te wijden. Dus ben je nog op zoek naar inspiratie voor de kamer van je kind(eren)? Kijk dan zeker even naar de tien foto's hieronder!

In de kinderkamer hieronder is gebruik gemaakt van wit, pastelroze en bruin. Dit zorgt voor een prettige en rustgevende sfeer. Een kinderkamer heeft niet veel poespas nodig bewijst de foto hieronder. Op de kast staan alle knuffels uitgestald. Had je de figuurtjes op het beddengoed al gespot?

kinderkamer Bron: soohme

In de kamer hieronder is gewerkt met schattige pastelkleurtjes en allerlei leuke accessoires in vrolijke kleurtjes. Als je een rustige basis hebt, kun je met accessoires een hoop creativiteit toevoegen.

kinderkamer Bron: marjoleinbouhuijzen

In de slaapkamer hieronder zijn leuke details toegevoegd. De combinatie van de letters aan de muur met het lampje is erg creatief bedacht. Aan de wand hangen accessoires en er zijn zelfs een aantal driehoekjes aangebracht. Deze komen terug in het vloerkleed.

kinderkamer Bron: marjoleinbouhuijzen

Bij de kinderkamer hieronder is heel creatief omgegaan met stickers. Zo komt er een giraf achter de kast vandaan en heeft de kast wimpers. Met stickers kun je heel creatief zijn en de kans is groot dat je kind dit ook leuk vindt.

kinderkamer Bron: zwart_wit_wonen

Wederom een kamer waarbij een half muurtje is geschilderd in een blauw-groene tint. Je kunt het geheel wat meer pit geven door er felle kleurtjes aan toe te voegen zoals hieronder ook is gedaan met de poster boven het bed.

kinderkamer Bron: suzannebouhuijzen

De creativiteit van de kinderkamer hieronder spat er vanaf. De achterste wand is bedekt met krijtverf en daarboven is witte verf aangebracht die over de krijtverf heen druipt. Dit zorgt voor een speels effect. Ook zijn er sterretjes aangebracht op de witte verf. Tot slot is het bed natuurlijk ook heel creatief. Een leuk detail: aan het bed hangt een lampje, waarvan het snoer om het bed heen gewikkeld is.

kinderkamer Bron: thehome_and_thekid

Wil je een fijn plekje om te relaxen voor je kind creëren? Een hangstoel is hier heel geschikt voor. Grote kans dat jouw kind dit geweldig vindt!

kinderkamer Bron: siefshome

In de kamer hieronder zijn verschillende patronen met elkaar gemixt, maar door de neutrale kleuren is het geheel mooi in balans. Zijn alle muren wit in de kamer van jouw kind? Breng behang met een leuke print aan op één van de muren en de kamer is gelijk een stuk leuker!

kinderkamer Bron: jotte_styling

De groene kleur op de foto hieronder is van zichzelf erg opvallend en aanwezig, maar omdat deze kleur slechts tot de helft van de muur is aangebracht, kan het prima. Wil jouw kind een vrij heftige kleur op de muur? Dan is een goede optie om slechts de helft van de muur te schilderen.

kinderkamer Bron: fijninhuis

Dit is een echte kinderkamer met speelse elementen. In het huisje kunnen de kids lekker zitten en er is gebruik gemaakt van felle kleurtjes in de accessoires en stippen op de muur.

kinderkamer Bron: flodubois

Zie ook:
-24x de leukste posters voor de kinderkamer
-De leukste vloerkleden voor de kinderkamer
-Kinderkamer een make-over geven? Met deze tips lukt het jou ook

 
 
Inspiratie

Muur verven? Zo kies je de juiste kleur die bij jou en je interieur past

geschreven door Mara
Muur verven? Zo kies je de juiste kleur die bij jou en je interieur past

Wil jij heel graag de muur schilderen in een andere kleur, maar ben je ook heel bang of je de niet de verkeerde kleur kiest? Weet je niet zeker of het wel mooi wordt en stel je het daardoor toch maar iedere keer uit? Of weet je überhaupt nog niet welke kleur je moet kiezen? No...

meer...