Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

16 mooie bureaus die geschikt zijn voor kleine interieurs

geschreven door Mara
16 mooie bureaus die geschikt zijn voor kleine interieurs

Hoewel je ook best aan je eettafel kunt zitten werken, is het toch wel heel erg lekker om een eigen bureau te hebben. Zo hoef je je spullen niet bij iedere maaltijdpauze op te ruimen, en heb je een echte 'werkzone' gecreëerd. De grens tussen werktijd en privétijd is voor je gevoel dan wat duidelijker. De eettafel blijft vrij voor ontspanning en je familie heeft alle ruimte om aan de keukentafel te lezen, spelletjes te doen, et cetera.

Nu is het natuurlijk wel belangrijk dat je ruimte in je interieur hebt om een bureau neer te zetten! Omdat lang niet iedereen een groot en ruim interieur heeft, selecteer ik in dit artikel 16 stijlvolle bureaus die geschikt zijn voor kleinere interieurs. Vooral de bureaus van Ragaba zijn lekker smal en nemen daardoor niet veel ruimte in beslag. Ideaal! Je zou zo'n bureau zelfs in de slaapkamer kunnen zetten.

Zet er een mooie, grote kamerplant naast en hang wat toffe prints aan de muur: een mooie werkplek is zo tevoorschijn getoverd!

Sfeerfoto: Zuiver (het Barbier Bureau)

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...