Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

In 2017 draait het om luxe

geschreven door Rosa
In 2017 draait het om luxe

Houd jij van luxe? Droom jij weleens van een glamourous lifestyle? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In 2017 draait het interieurbeeld namelijk om luxe en glamour. Denk aan prachtige loungebanken, de mooiste stoffen en natuurlijk glamourous kleuren. Het kleurenpalet is vrij basic, maar toch voeren luxe kleuren de boventoon. Denk aan veel gouden accessoires, koperen details en dit alles gecombineerd met veel zwart en wit.

De stoffen die we in 2017 veel zien stralen ook luxe uit. Zo is fluweel niet meer weg te denken en blijven de (nep)dierenvachtjes volop te zien. De ellenlange gordijnen tot op de grond zijn weer helemaal van nu, hetzelfde geldt voor enorme vloerkleden én de grote kamerplanten. Investeer in (veel) glanzende sierkussens, mooie plaids, grote plateaus met kaarsen en natuurlijk voldoende sfeerlicht om de ruimte op en top luxe te maken.


Bron: Bocadolobo

Maar ook qua prints blijven we in stijl. We zien veelal luxe printjes zoals grafische prints in luxe kleuren, op de natuur geïnspireerde dessins of voor de echte durfal de dierenprint.

Let er alleen op dat je niet teveel doorslaat met deze stijl. Alle elementen van deze luxe stijl zijn prachtig, zorg dat je niet overdrijft omdat je interieur dan snel schreeuwerig overkomt. Kies bijvoorbeeld voor één fluwelen fauteuil en daarnaast een leren bank. Als je beide in fluweel kiest, is dit snel te veel. Ditzelfde geldt voor de printjes. Kies de printjes bijvoorbeeld op sierkussens omdat je hier minder snel op uitgekeken raakt. Qua accessoires kun je natuurlijk wel helemaal losgaan in deze stijl, omdat je deze snel kunt vervangen als je iets anders wilt.


Bron: Cult of tomorrow


Bron: Dezeen


Bron: Admagazine

Bron main image: Desenio

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...