Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Verlichting

20x de mooiste lampen om je badkamer te pimpen

geschreven door Mara
20x de mooiste lampen om je badkamer te pimpen

De badkamer: voor velen een lastige ruimte om leuk in te richten. Maar heel moeilijk hoeft het niet te zijn: met een mooie badmat, een stijlvolle spiegel, zeegrasmanden, kamerplanten en een of meerdere lampen creëer je al een heel leuke en mooie badkamer! Op deze pagina vind je alvast 20 mooie lampen voor in de badkamer - om je een eindje op weg te helpen.

In de badkamer is het vaak fijn als je een lamp kiest die dicht bij de muur hangt, in plaats van een hanglamp met een lang snoer. Kies bijvoorbeeld voor een wandlamp, die je naast of boven de spiegel hangt of een stijlvolle plafondlamp. Een zwarte of goudkleurige lamp zorgt voor meer klasse, terwijl een witte lamp heel strak en fris oogt. Kies de stijl die bij jou en je badkamer past!

Sfeerfoto: Light & Living


 
 
 
Koken & Tafelen

Zo maak je jouw keuken stijlvoller dan ooit

geschreven door Maartje
Zo maak je jouw keuken stijlvoller dan ooit

Een keuken stijlvol maken is niet altijd even makkelijk. Dit is met name lastig als je bijvoorbeeld in een huurhuis zit waarvan de keuken vaak standaard is, maar dit kan natuurlijk ook het geval zijn in een koopwoning. Een keuken is een investering voor een lange periode. Hierdoor zul je niet ie...

meer...