Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Verlichting

20x designlampen die voor een fijne warme sfeer zorgen

geschreven door Marie-Louise
20x designlampen die voor een fijne warme sfeer zorgen

Vandaag vieren wij interieurliefhebbers feest, want het is de start van de Dutch Design Week! De Dutch Design Week in Eindhoven is het grootste designevenement van Noord-Europa en presenteert werk van meer dan 2.600 ontwerpers aan meer dan 355.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

We kennen allemaal designklassiekers op het gebied van stoelen, zoals de bistrostoel en de wishbone chair, maar ben jij er ook van op de hoogte op het gebied van verlichting? Designlampen geven je woonkamer, slaapkamer of hal een heel stijlvolle touch en zijn daarom een absolute musthave voor iedere liefhebber.

Let wel: designitems zijn waanzinnig mooi om naar te kijken, maar ze zorgen soms niet voor veel warmte en sfeer. En laat dat nou net het hoofddoel zijn van verlichting. Daarom hebben wij 20 designlampen die voor een warme sfeer zorgen voor je uitgezocht!

Sfeerfoto's: splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken, Scandinavia Design en Finnish Design Shop

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...