Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Werkplek

24 tips om je kantoor mooier te maken

geschreven door Mara
24 tips om je kantoor mooier te maken

Zin om je kantoorplek (nog) leuker aan te kleden, nu je weer wat meer naar kantoor mag? Of heb je een eigen kantoor, en wil je die eens wat mooier maken dan de basic spullen die er in staan? Dan is deze blog een mustread voor jou! Op deze pagina vind je allerlei mooie, stijlvolle en/of vrolijke items die van jouw kantoor(plek) een fijne plek maken.

Het pimpen van je kantoor hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Met een frisgroene kamerplant en een leuke tafellamp creëer je al een mooi hoekje op je bureau. Heb je meer te besteden? Je kunt dan investeren in een mooie kast, zoals een open vakkenkast of boekenkast. Ook een locker staat vaak erg mooi en stoer in een kantoor.

Vergeet ook de hippe bureaustoel niet! De tijd van lelijke bureaustoelen is allang voorbij, er zijn tegenwoordig allerlei merken die prachtige bureaustoelen maken.

Scroll lekker door deze pagina en struin vooral verder door onze website om leuke items te scoren. We hebben diverse merken met stijlvolle kantoormeubels, zoals Nancy Kantoormeubelen.


Sfeerfoto: Zuiver

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...