Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Werkplek

24 tips om je kantoor mooier te maken

geschreven door Mara
24 tips om je kantoor mooier te maken

Zin om je kantoorplek (nog) leuker aan te kleden, nu je weer wat meer naar kantoor mag? Of heb je een eigen kantoor, en wil je die eens wat mooier maken dan de basic spullen die er in staan? Dan is deze blog een mustread voor jou! Op deze pagina vind je allerlei mooie, stijlvolle en/of vrolijke items die van jouw kantoor(plek) een fijne plek maken.

Het pimpen van je kantoor hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Met een frisgroene kamerplant en een leuke tafellamp creëer je al een mooi hoekje op je bureau. Heb je meer te besteden? Je kunt dan investeren in een mooie kast, zoals een open vakkenkast of boekenkast. Ook een locker staat vaak erg mooi en stoer in een kantoor.

Vergeet ook de hippe bureaustoel niet! De tijd van lelijke bureaustoelen is allang voorbij, er zijn tegenwoordig allerlei merken die prachtige bureaustoelen maken.

Scroll lekker door deze pagina en struin vooral verder door onze website om leuke items te scoren. We hebben diverse merken met stijlvolle kantoormeubels, zoals Nancy Kantoormeubelen.


Sfeerfoto: Zuiver


 
 
 
Inspiratie

5 opberg-ideeën voor de hal

geschreven door Julia
5 opberg-ideeën voor de hal

De hal is de eerste ruimte in huis die je ziet als je binnenkomt. Zowel voor jezelf als voor visite is het fijn als deze ruimte aangenaam is. Dat hangt natuurlijk af van de inrichting, maar ook van hoe opgeruimd het oogt. Kun je nog wel wat ideeën gebruiken om de spullen in je hal op te bergen? I...

meer...