Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

24x stoere houten eettafels

geschreven door Charlotte
24x stoere houten eettafels

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Nog een paar uur en we zeggen vaarwel tegen het knotsgekke 2020. En zeg nou zelf: na het afgelopen jaar mogen we onszelf best een beetje verwennen, toch?! ;-) Shop iets nieuws voor in je huis, waar we in het nieuwe jaar weer veel tijd door gaan brengen.

Een houten eettafel is een mooi begin van een schitterende nieuwe look in jouw huis. Het zijn echte eyecatchers die in iedere interieurstijl passen, zonder dat ze extreem de aandacht trekken. Om het voor jullie wat gemakkelijker te maken, heb ik 24x stoere houten eettafels op een rijtje gezet. Combineer deze met prachtige eetkamerstoelen en zet er een vaas met een bos droogbloemen om voor een compleet resultaat. Scroll gauw naar beneden en vind jouw favoriete houten eettafel. Veel shopplezier!

Bron foto: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken

 

Jouw favoriet niet gevonden? Bekijk meer:

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...