Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

3 dingen die jouw eethoek zullen laten stralen!

geschreven door Tess
3 dingen die jouw eethoek zullen laten stralen!

De eethoek: 'een tafel en zes stoelen' denk je misschien... Maar dan ben je er nog lang niet! Om écht een fijne eethoek te creëren, heb je meer nodig dan dat. Het relaxen na een lange werkdag begint al tijdens het avondeten. Een niet complete eethoek hoort daar niet bij. Het zou juist een comfortabele plek moeten zijn met veel sfeer!

Maar hoe breng je die sfeer nou in de eethoek? Haal deze drie dingen in huis en je zit er sowieso goed bij!

1. Een vloerkleed

Een vloerkleed in de eethoek heeft meerdere voordelen naast dat het er geweldig uitziet! Op deze manier is het geen probleem als je een eiken houten tafel op een eiken houten vloer zet. Het vloerkleed zal eruit springen en er voor zorgen dat het geheel er niet saai uitziet. Bovendien baken je met een vloerkleed meteen het eetgedeelte af tot een knusse en sfeervolle hoek. Zorg er wel voor dat het kleed groot genoeg is om het beste resultaat te krijgen!

3 dingen die jouw eethoek zullen laten stralen
Bron: Brass & Gold

2. De juiste verlichting

Hoeveel leuke accessoires je ook toevoegt aan je eethoek, zonder verlichting wordt het nooit gezellig; De verlichting is alles! Ga voor een grote industriële lamp om een stoere uitstraling te creëren of ga voor een aantal losse peertjes voor een Scandinavische uitstraling. De keuze is aan jou!
Tip: Sfeervol diner? Kaarsen als sfeerverlichting is altijd een goed idee!

3 dingen die jouw eethoek zullen laten stralen
Bron: Côté Maison

3. Een bos bloemen

Dus je hebt nu een vloerkleed: check! Goede verlichting: check! Maar er mist nog steeds iets... Natuurlijk heeft jouw perfecte eethoek een eye-catcher nodig! Hoe kun je nou beter de aandacht trekken dan met een prachtig bos bloemen? Bloemen doen het altijd goed in het interieur. Het brengt kleur en gezelligheid in huis. Toch niet zo'n fan van die kleurenbom? Dan kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een paar cactussen bij elkaar.

3 dingen die jouw eethoek zullen laten stralen
Bron: Zilverblauw

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...