Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

3 leuke DIY's voor in de baby- of kinderkamer

geschreven door Tess
3 leuke DIY's voor in de baby- of kinderkamer

De baby- of kinderkamer is misschien wel de leukste ruimte om in te richten. Je kunt helemaal los gaan met schattige kleuren, materialen en patroontjes. Natuurlijk kost zo'n inrichting ook wat. Maar waarom zoveel geld uitgeven als je iets ook zelf kunt maken? Op deze manier wordt de kamer ook veel persoonlijker en unieker.

Vandaag hebben we weer drie leuke DIY's voor in de baby- of kinderkamer op een rijtje gezet. Het zal de slaapkamer net even iets unieker en speelser maken. Ga lekker aan de slag!

1. In de wolken

Dit is een super schattige DIY die heel gemakkelijk te maken is! Ga buiten eens opzoek naar wat rechte takjes (meteen een goede reden om een heerlijke boswandeling te maken). Bevestig deze takjes aan elkaar met een stukje touw en maak het lapje stof vast met behulp van naald en draad. Varieer met verschillende stoffen en kleuren. Maak de vliegers zo helemaal naar je eigen smaak!

diy kinderkamer
Bron: Petit and small

2. Weg met de kledingkast

Hoe leuk is het om de mooiste kleertjes uit te hangen aan een rek in plaats van te verstoppen in een kledingkast. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Een RVS buis voor een industriële look en een houten tak voor een wat natuurlijkere uitstraling.

Zorg ervoor dat de kleuren van de kleertjes mooi bij elkaar en de rest van de ruimte passen, zoals hieronder op de afbeelding. Dit straalt rust uit en zorgt voor het beste resultaat!

diy kinderkamer
Bron: 100 layer cake

3. Poppenhuis aan de muur

Leuk én multifunctioneel! Creëer met verschillende houten kistjes een poppenhuis aan de muur die tegelijkertijd ook als opbergruimte voor bijvoorbeeld favoriete boekjes gebruikt kan worden.

diy kinderkamer
Bron: Ferm Living

 
 
Slaapkamer

5x slaapkamers waarbij de monochroom trend is toegepast

geschreven door Julia
5x slaapkamers waarbij de monochroom trend is toegepast

In deze blog vertelden we wat de drie grootste slaapkamertrends van 2020 zijn. Dit is onder andere monochroom, wat hetzelfde is als ton sur ton. Wanneer je dit in je interieur toepast, betekent dit dat je één kleur kiest en daar verschillende tinten uithaalt. Ga bijvoorbeeld v...

meer...