Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
DIY

3 leuke DIY's voor in de baby- of kinderkamer

geschreven door Tess
3 leuke DIY's voor in de baby- of kinderkamer

De baby- of kinderkamer is misschien wel de leukste ruimte om in te richten. Je kunt helemaal los gaan met schattige kleuren, materialen en patroontjes. Natuurlijk kost zo'n inrichting ook wat. Maar waarom zoveel geld uitgeven als je iets ook zelf kunt maken? Op deze manier wordt de kamer ook veel persoonlijker en unieker.

Vandaag hebben we weer drie leuke DIY's voor in de baby- of kinderkamer op een rijtje gezet. Het zal de slaapkamer net even iets unieker en speelser maken. Ga lekker aan de slag!

1. In de wolken

Dit is een super schattige DIY die heel gemakkelijk te maken is! Ga buiten eens opzoek naar wat rechte takjes (meteen een goede reden om een heerlijke boswandeling te maken). Bevestig deze takjes aan elkaar met een stukje touw en maak het lapje stof vast met behulp van naald en draad. Varieer met verschillende stoffen en kleuren. Maak de vliegers zo helemaal naar je eigen smaak!

diy kinderkamer
Bron: Petit and small

2. Weg met de kledingkast

Hoe leuk is het om de mooiste kleertjes uit te hangen aan een rek in plaats van te verstoppen in een kledingkast. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Een RVS buis voor een industriële look en een houten tak voor een wat natuurlijkere uitstraling.

Zorg ervoor dat de kleuren van de kleertjes mooi bij elkaar en de rest van de ruimte passen, zoals hieronder op de afbeelding. Dit straalt rust uit en zorgt voor het beste resultaat!

diy kinderkamer
Bron: 100 layer cake

3. Poppenhuis aan de muur

Leuk én multifunctioneel! Creëer met verschillende houten kistjes een poppenhuis aan de muur die tegelijkertijd ook als opbergruimte voor bijvoorbeeld favoriete boekjes gebruikt kan worden.

diy kinderkamer
Bron: Ferm Living

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...