Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

3 manieren om een leuke plek in je woonkamer te creëren

geschreven door Natalie
3 manieren om een leuke plek in je woonkamer te creëren

Bankhangen of gelijk naar bed, zo ziet je dagelijkse routine eruit. Maar een lekker plekje in jouw huis, jezelf inpakken in een zachte plaid of tussen de kussens kruipen? Wie wil dat nou niet? Met minder dan drie items heb je je favoriete plekje gecreëerd. Bedenk eerst waar je je zithoekje zet en doe er niet te moeilijk over. Ik heb drie verschillende ideeën voor jullie op een rijtje gezet.

1. Poefjes en zitzakken
Als je houdt van lekker hangen dan is dit misschien iets voor jou; een poefje dat in je budget past of een grote zitzak waar je op je luie zondagen kan liggen. Samen met een lekkere plaid en een kleine bijzettafel, heb je je favoriete hoekje gecreëerd.


Bron: deavita

2.Kussens
Wil je toch goedkoop een leuk plekje maken in je woonkamer? Leg dan een paar kussens op de grond, een zachte plaid en een paar kaarsjes. Tip: koop een leuke ladder en zet die erachter. Je kan de ladder versieren met de plaid zodat het er niet erg kaal uitziet. Zo heb je op een simpele manier een leuk plekje.


Bron: lindsay

3.Hangstoel
Je ziet het overal voorbij komen, in alle interieur folders en je moet en wil die hebben. Dé hangstoel. Leg er een lekkere zachte plaid in, pak er een boek bij en geniet van je dag.

Bron: chairsify

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...