Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
DIY

3 manieren om je werkplek leuker te maken

geschreven door Mara
3 manieren om je werkplek leuker te maken

Wij bij HomeDeco zijn dol op DIY, vooral als ze lekker makkelijk en snel te maken zijn! Onderstaande ideeën kun je zelfs niet echt een DIY noemen aangezien je eigenlijk niks hoeft te maken. Love it!

Deze ideeën zijn super leuk om toe te passen op kantoor of op je werkplek thuis. Maar stiekem is het ook wel leuk om het gewoon in de woonkamer of in de keuken op te hangen!

Idee 1: ijzeren rek

Heel easy, maar o zo leuk: koop een simpel ijzeren rek (bij een bouwmarkt), spuit hem in de gewenste kleur -onze voorkeur gaat uit naar zwart of rosé goud- en hang er door middel van clipjes je favoriete foto's en quotes aan. Ook leuk voor in de keuken om er je keukengerei aan te hangen.

ijzeren rekijzeren rekijzeren rek

Idee 2: kledinghangers

Kledinghangers alleen in je kast hangen? Echt niet! Kledinghangers kunnen die ene kale muur gemakkelijk opleuken. Klip er mooie foto's aan vast en klaar ben je!

kledinghangerskledinghangers

Idee 3: clipboards

Old school maar weer helemaal terug: hang meerdere clipboards bij elkaar om een mooie collage te creëren. clipboardsclipboards

Download onze printables!

Enthousiast geworden om deze ideeën uit te voeren maar geen idee wat je op de clipboards of het ijzeren rek wil hangen? Download onze gratis printables! Je kunt kiezen uit vier verschillende quotes, dus er zit altijd iets voor je bij.

Klik hier om de printables te downloaden!

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...