Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

3 originele recepten voor Pasen

3 originele recepten voor Pasen

Verwacht jij bezoek tijdens de paasdagen, maar wil je niet de doorsnee recepten serveren? Dan zijn deze recepten misschien iets voor jou! Het enige wat je nodig hebt is een beetje creativiteit, maar ik heb speciaal voor jou hele simpele recepten opgezocht. Want ook als je geen keukenprinses bent, kun je deze recepten voor Pasen makkelijk aan!

De soepbol!

Dit is een super simpel gerechtje, wat binnen no-time klaar staat! Het enige wat je nodig hebt is: soep en brood! Zorg dat je bij de bakker een rond stevig brood haalt, snij een klein stukje van de bovenkant af, hol het brood uit en voila! De soep erin gieten en je bent klaar! Wel nog even creatief zijn met het stukje brood wat je nog over hebt, hier moet je namelijk het konijntje van maken.

Soepbol voor PasenBron: The idea room

De makroonnestjes

Voor de makroonnestjes heb je het volgende nodig: een bakvorm voor mini muffins, 4 eieren, theelepeltje suiker, kokossnippers, witte chocolade, paaseieren.

Scheid het eiwit van het eigeel en mix het eiwit met de kokossnippers en het suiker. Druk het mengels een beetje aan in de bakvormpjes met je duim of een vork. Bak de makronen tot ze goudbruin zijn en laat ze ongeveer 10 minuten afkoelen. Smelt de witte chocolade en gebruik dit om de paaseitjes aan de kokosmakronen te plakken.

Makroonnestjes voor PasenBron: Inspired by charm

Het konijnen dessertje

Ja ook dit gerecht hebben we super simpel gehouden! Voor dit receptje heb je nodig: witte magnum ijsjes, aardbeien, jam en snoepjes waar je het konijntje van kan maken. Voor dat laatste hebben we een beetje creativiteit van jou nodig.

Allereerst kies je een mooi glas uit waar je eerst een laagje jam in doet. Vervolgens leg je gesneden aardbeien tegen de rand van het glas aan. Je 'crusht' het witte magnum ijsje en maakt met behulp van een ijsschepper de vorm van het konijntje. Nu hebben we jouw creativiteit nodig: Ga op zoek naar snoepjes die de oortjes nabootsen.

Konijnen dessert voor PasenBron: Zelensviat

Zie ook:
- Zo voeg je stijlvol paasversiering toe aan je interieur
- Op zoek naar een huis? Volgens je sterrenbeeld is dit jouw droomhuis!
- Dit item kan niet ontbreken op de eettafel!

Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...