Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

DIY: 3 originele recepten voor Pasen

geschreven door Demi
DIY: 3 originele recepten voor Pasen

Verwacht jij bezoek tijdens de paasdagen, maar wil je niet de doorsnee recepten serveren? Dan zijn deze recepten misschien iets voor jou! Het enige wat je nodig hebt is een beetje creativiteit, maar ik heb speciaal voor jou hele simpele recepten opgezocht. Want ook als je geen keukenprinses bent, kun je deze recepten voor Pasen makkelijk aan!

pasen recept konijn


Bron: Mirelle

De soepbol!

Dit is een super simpel gerechtje, wat binnen no-time klaar staat! Het enige wat je nodig hebt is: soep en brood! Zorg dat je bij de bakker een rond stevig brood haalt, snij een klein stukje van de bovenkant af, hol het brood uit en voila! De soep erin gieten en je bent klaar! Wel nog even creatief zijn met het stukje brood wat je nog over hebt, hier moet je namelijk het konijntje van maken.

pasen recept ei

pasen recept ei
Bron: Inspired by charm

De macaron nestjes

Voor de macaron nestjes heb je het volgende nodig: een bakvorm voor mini muffins, 4 eieren, theelepeltje suiker, kokossnippers, witte chocolade, paaseieren.

Scheid het eiwit van het eigeel en mix het eiwit met de kokossnippers en het suiker. Druk het mengels een beetje aan in de bakvormpjes met je duim of een vork. Bak de macarons tot ze goudbruin zijn en laat ze ongeveer 10 minuten afkoelen. Smelt de witte chocolade en gebruik dit om de paaseitjes aan de macarons te plakken.

pasen recept konijn
Bron: onbekend

Het konijnen dessertje

Ja ook dit gerecht hebben we super simpel gehouden! Voor dit receptje heb je nodig: witte magnum ijsjes, aardbeien, jam en snoepjes waar je het konijntje van kan maken. Voor dat laatste hebben we een beetje creativiteit van jou nodig..

Allereerst kies je een mooi glas uit waar je eerst een laagje jam in doet. Vervolgens leg je gesneden aardbeien tegen de rand van het glas aan. Je 'crusht' het witte magnum ijsje en maakt met behulp van een ijsschepper de vorm van het konijntje. Nu hebben we jouw creativiteit nodig: Ga op zoek naar snoepjes die de oortjes nabootsen.

Zie ook:

- Zo voeg je stijlvol paasversiering toe aan je interieur
- Op zoek naar een huis? Volgens je sterrenbeeld is dit jouw droomhuis!
- Dit item kan niet ontbreken op de eettafel!

 
 
Accessoires

Gespot bij de Binnenkijkers: muurcirkels

geschreven door Julia
Gespot bij de Binnenkijkers: muurcirkels

Cirkelvormige wandaccessoires zijn erg populair. We zagen bijvoorbeeld borden, ronde spiegels en ondiepe manden aan de muur voorbijkomen. De laatste tijd zien we dat iets anders ook steeds populairder wordt: muurcirkels. Dit zijn cirkels met een print of effen kleur die je kunt ophangen of neerze...

meer...