Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

3 tips om je huis warmer & knusser te maken

geschreven door Mara
3 tips om je huis warmer & knusser te maken


Brrr wat is het koud de afgelopen tijd! Een warm, knus huis is dan onmisbaar voor fijne bankhangavonden. In dit artikel laat ik zien hoe je je huis een warme look kunt geven. Inkoppertjes als plaids en sierkussens toevoegen aan in je interieur" kennen we inmiddels wel, maar er zijn meer dingen die je interieur knusser doen lijken!

warmer knusser interieurFoto: Lifa Living

Tip 1: Gordijnen

Huizen die leeg zijn geven altijd zo'n hol geluid. Dé oplossing: gordijnen. Gordijnen zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt en ze geven je interieur optisch een warmere, knusse look. Het kleed je interieur aan en er wordt meer sfeer gecreëerd.

Wil je ze niet teveel laten opvallen? Ga dan voor een kleur die matcht bij de kleur op je muren. Om meer warmte te creëren kun je het beste gaan voor een hersttint, zoals bruin, vaal oranje of beige. Je kunt er ook voor kiezen om een statement van je gordijnen te maken: ga in een wit interieur bijvoorbeeld voor pikzwarte of donkerblauwe gordijnen, om een prachtig contrast te creëren.

interieur warmer knusserFoto: manon0903 via de Binnenkijken App

Tip 2: Wanddecoratie

Een manier die je misschien zelf niet zo snel zou bedenken, maar die wel heel effectief is: wanddecoratie! Het hoeft niet altijd zo te zijn, maar vaak ogen kale muren heel kil en koud. Door een paar toffe posters of schilderijen op te hangen, kleed je de ruimte meer aan en geeft het een warmer effect.

Meer wanddecoratie zien? Klik hier voor ons complete assortiment.

warmer knusser interieurFoto: jet via Binnenkijken App

Tip 3: Sfeerlichten

De laatste, en misschien wel de belangrijkste manier om meer sfeer en warmte te creëren is met verlichting. Verlichting kan je interieur maken of breken, dus het is belangrijk om er voldoende aandacht aan te besteden.

Bij een wat grotere eetkamer is het slim om twee 'grote' lichtbronnen te hebben en daarnaast nog twee of drie sfeerlampjes. Bij de sfeerlampjes geldt wel: hoe meer hoe beter ;-). Zorg ervoor dat er een lichtbron in zit die niet heel veel power heeft, zodat het zacht en subtiel licht geeft.

Meer lampen zien? Klik hier voor ons complete assortiment.

Zie ook:
-De trend van 2019: behang met uitbundige print
-DIY: Bananenplant stekken
-Deze kleurencombinatie gaan we nog veel meer zien

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...