Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
3 tips voor een all white interieur

geschreven door rosa

3 tips voor een all white interieur

Wit is een makkelijke basis voor je interieur, het staat fris, koel en je kunt er alle kanten mee op. Een all white interieur is de laatste tijd steeds populairder aan het worden. Dit is ook niet zo gek want het staat prachtig! Een all white interieur kan lastig zijn om te creëren, omdat het snel een beetje kil kan ogen. Daarom heb ik drie tips samengesteld zodat jij jouw prachtige all white interieur zonder problemen voor elkaar kan krijgen.

1. Speel met materialen en tinten

Door verschillende tinten te gebruiken zorg je dat je interieur wat meer diepte krijgt en minder kil overkomt. Varieer van spierwit tot champagnekleurig en wees ook niet bang om wat lichtgrijs toe te voegen. Denk er ook aan dat je verschillende materialen gebruikt om de ruimte meer sfeer te geven. Combineer een leren bank met een wollen kleed en voeg een houten tafel toe. Op deze manier breng je meer warmte in het interieur en oogt het geheel net iets spannender.


Bron: Mignon van de Bunt
Bron: Onbekend

2. Combineer wit met hout

De simpelste manier om een wit interieur minder kil over te laten komen is door hout toe te voegen. De combinatie wit met hout staat fantastisch en je kunt er alle kanten mee op. Door de toevoeging van houten elementen maak je je interieur wat knusser en huiselijker. Denk aan grove houten balken, een houten vloer, een robuuste eettafel of meubilair met houten details.


Bron: Anna Lemholt voor Residence Magazine
Bron: Wild and grizzly

3. Voeg een beetje zwart toe

De klassieke combinatie zwart-wit zal nooit uit de mode raken, vooral in Scandinavië is deze trend erg populair. Waarschijnlijk door de heldere, minimalistische indruk die zwart-wit in de ruimte achterlaat. Coco Chanel was al gek op deze prachtige combinatie en wij snappen wel waarom. Een wit interieur met zwarte elementen staat modieus, is de perfecte basis voor een minimalistisch interieur én is makkelijk te combineren met opvallende accessoires. Als je enkel zwart-wit te koel vindt kun je zachte tinten zoals mint of zachtroze toevoegen óf losgaan met zilveren, gouden en koperen accessoires.


Bron: Frédéric-Léon Ducout
Bron: Homelisty

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor een all white interieur? Klik hier voor de 10 mooiste (bijna) all white interieurs

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...