Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

3 gekke dingen die je interieur kunnen opvrolijken

geschreven door Tess
3 gekke dingen die je interieur kunnen opvrolijken

In deze blog laten wij drie dingen zien die niet vanzelfsprekend zijn en wellicht een beetje gek, maar toch een hele leuke aanvulling kunnen zijn op je interieur! Laat je inspireren...

Cirkels op de muur

Heb je een saaie, witte muur en wil je deze opvrolijken, maar toch subtiel houden?Daar hebben wij een oplossing voor! Het is namelijk erg leuk om bijvoorbeeld een cirkel op je muur te verven. Naast het verven van een cirkel kun je natuurlijk ook behang knippen in de vorm van een cirkel en op je muur hangen. Je kunt deze cirkels bijvoorbeeld ook combineren met een ronde spiegel. Dit zijn kleine aanpassingen, die er toch voor zorgen dat je muur er meteen een stuk leuker uitziet! Je kunt ervoor kiezen om de cirkel een felle kleur te geven, zoals oranje, geel of roze, maar je kunt het natuurlijk ook wat neutraler houden, bijvoorbeeld beige, grijs of taupe.

cirkel-op-de-muur Bron:Winkie Visser

Uitgedroogde planten of bloemen in je interieur

Uitgedroogde planten of bloemen in je interieur klinkt niet gelijk heel aantrekkelijk, maar het kan supergaaf zijn! Je kunt bijvoorbeeld een hortensia laten uitdrogen. Een leuk vaasje maakt het natuurlijk helemaal af en zorgt voor een leuk detail in je interieur. Je kunt de hortensia laten uitdrogen door middel van de bloem simpelweg geen water te geven. Een bloem die je geen water hoeft te geven, maar die er alsnog heel gaaf uitziet, dat wil toch iedereen...?

uitgedrogde-hortensia Bron: Claire Thooft

Vloerkleed aan de muur

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een vloerkleed aan je muur kan heel cool zijn! Het kan (net zoals de cirkels op de muur) een saaie, effen muur een heel andere uitstraling geven. Een uniek kunstwerk aan je muur, wie wil dat nou niet? Dit is een leuke en creatieve manier om anders te kijken naar bestaande producten. Je kunt verschillende soorten kleden op je muur bevestigen, bijvoorbeeld een dierenvacht, een rond kleed of een vierkant kleed. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Het kleed aan de muur heeft zelfs nog een andere functie, namelijk het dempen van geluid. Maar het gaat er natuurlijk vooral om dat het er zo gaaf uitziet!

vloerkleed-aan-de-muur Bron: Tess Doorenbos

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...