Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

4 Tips om je badkamer een leukere sfeer te geven.

geschreven door jedy
4 Tips om je badkamer een leukere sfeer te geven.

Bron: Charisathome via HomeDeco Binnenkijken

Stap jij jouw badkamer binnen en voelt het niet als een oase van rust ? Geen zorgen! Wij hebben 4 handige tips om jouw badkamer om te toveren tot een plek waar jij elke dag wilt zijn. Van sfeerverlichting tot planten, wij van Homedeco hebben alles om jouw saaie badkamer te veranderen tot een gezellig toevluchtsoord. Lees snel verder en ontdek hoe jij een leuke sfeer kunt creëren in jouw badkamer!

Tip 1# Planten:

Breng wat groen in je badkamer met planten die goed gedijen in vochtige omstandigheden, zoals varens of luchtplanten. Na elke douchebeurt creëer je namelijk voor even je eigen tropische klimaat: warm en vochtig.Ook zorgt groen voor rust en kalmte. Daarnaast zorgen planten voor een goede luchtkwaliteit: planten nemen vocht op, drijven bacteriën uit en geven het zuurstofgehalte een extra boost. Ben jij toch geen planten liefhebber, maar wil jij toch wel een sfeer? Dan hebben wij realistische kunstplanten.

planten-badkamerBron: Huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken




 

Tip 2# Opbergruimte:

Houd je badkamer netjes en georganiseerd met voldoende opbergruimte voor al je toiletartikelen. Door het gebruik van wastafelmeubels is niet alleen alles netjes en georganiseerd, maar je kan ze aanpassen aan jouw eigen stijl. Ook kan jij jouw favoriete zeep in speciale badkameraccessoires sets flesjes zetten zodat het niet alleen strak staat, maar het ook een fijner gezicht is om naar te kijken.

lichte-moderne-badkamerBron: Interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken




 

Tip 3# Even een moment voor jezelf:

Na een lange, drukke dag is er niets beter dan het ontspannen in je badkamer. Het is een oase van rust waar je je kan terugtrekken en tot rust kunt komen. Zet wat rustgevende muziek op en steek de geurkaarsen maar aan! Op deze manier creëer je een extra warme en ontspannende sfeer.

kentia palm plant in badkamerBron: hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken




 

Tip 4# Verlichting

Waar vele mensen de fout in gaan is het plaatsen van een saaie plafondlamp met één standverlichting: fel! Maar wist jij dat verlichting een mega sfeer bepalend is? Daar kunnen we dus verandering in brengen. Vervang je lamp voor een sfeervolle lamp die je in sterkte kunt aanpassen. Zo kun je het licht eenvoudig dimmen en creëer je meer sfeer in je badkamer.

lichte-badkamer-thathomepageBron: Thathomepage via HomeDeco Binnenkijken

 

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met mijn tips om je saaie badkamer om te toveren tot een gezellige oase van ontspanning. Laat je creativiteit stromen en maak er iets geweldigs van!

Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...