Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

4x creatief cadeaus inpakken

geschreven door Lynn
4x creatief cadeaus inpakken

Het is alweer december dé feestmaand van het jaar. In deze maand brengen we graag veel tijd door met vrienden, familie en geliefden. We verwennen elkaar maar al te graag met de leukste cadeautjes. Maar nu je een cadeautje hebt gescoord, ga je deze ook nog inpakken. De één kan dit beter dan de ander en we worden er elk jaar wat beter in. Je pakt je cadeau graag mooi in zodat het er extra leuk uit ziet onder de kerstboom. Met deze 4 inpaktechnieken heb jij het origineelste cadeautje onder de kerstboom!

1. Minimalisme met touwtjes

Omdat cadeaus mooi inpakken nog best moeilijk kan zijn beginnen we simpel. Door een simpel touwtje voegen aan het pakje krijg je al een heel leuk effect. Je kan hiermee spelen met kleur, gebruik bijvoorbeeld blauw pakpapier en een oranje koord. Of gebruik meerdere touwtjes op één cadeautje om een speels effect te creëren. Voor een speciaal effect kun je nog een klein cadeautje aan het touw vast knopen. Denk hier bijvoorbeeld aan een lekkere zuurstok.

cadeau-ingepakt-met-koordBron: Erica Marsland Huynh




 

2. Stickers

Een simpele sticker kan het cadeau extra leuk maken. Je kan hierbij gebruik maken van gepersonaliseerde stickers of stickers die passen bij het thema van het feest. Als je voor een clean look gaat gebruik dan niet meer dan 3 stickers. Maar als je helemaal los wilt gaan kun je ook het hele pakje volplakken!

cadeau-met-sinterklaas-stickerBron: Villa Madelief via HomeDeco

Sint & Piet naamstickers
House of Products


Sint & Piet stickers
House of Products

 

3. Zak van papier

Ben je helemaal een ramp in inpakken? Gebruik dan een leuke zak van papier. Hierin stop je je cadeautje en dan vouw je de zak dicht. Plak er nog een leuke sticker op en klaar ben je. Een kind kan de was doen!

kerstboom-met-cadeausBron: Olena Sergienko

4. Twee lagen

Deze is voor de echte knutselliefhebber. Bij deze inpaktechniek maak je gebruik van twee lagen inpakpapier met het liefst twee contrasterende kleuren. Pak het cadeau eerst in met een laag inpakpapier bijvoorbeeld de kleur rood. Knip hierna in de tweede laag een paar leuke vormen. Pak het cadeau ook in met de tweede laag van bijvoorbeeld wit cadeaupapier. Nu heb je een originele cadeauverpakking waar veel liefde in zit!

cadeau-inpakken-met-schaar-en-lintBron: STIL




 

Zie ook:
- 20x De leukste sinterklaascadeautjes voor kinderen
- Nog 1 maand tot kerst: de mooiste cadeaus voor onder de boom
- De leukste kerstcadeautjes voor de interieurliefhebber

Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...