Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

4x hoe je de hoekbank kunt stylen

geschreven door Mara
4x hoe je de hoekbank kunt stylen

De hoekbank: je kunt er heerlijk languit op luieren! Maar omdat 'ie zo groot is, is het ook weleens lastig om 'm mooi te stylen. Helemaal vol leggen met kussens is misschien weer too much, maar één kussentje erop ziet er ook weer zo zielig uit. Hoe moet dat nou?!

In dit artikel laat ik zien hoe je een hoekbank kunt stylen, aan de hand van foto's met prachtige hoekbanken. Kussen hier, ander sierkussen daar en vergeet de plaids niet! Kijk mee en doe lekker veel inspiratie op!

Gebruik rolkussens
Slechts één soort formaat sierkussen neerleggen op de bank kan een beetje saai zijn. Wissel daarom liever af in formaten en vormen van kussens, zo creëer je een interessanter en speelser geheel. Rolkussens geven wat meer 'body' aan het geheel en kun je heel mooi combineren met vierkante kussentjes.

hoekbank stylenBron: 4x6 Sofa

Groepeer de kussens
Om te voorkomen dat de bank rommelig oogt, kun je de sierkussens groeperen. Dit staat vaak wat netter en je creëert een leuk hoekje op de bank. Interieurliefhebber StylebyNik123 doet het hieronder voor. Zij koos voor drie vrolijk gekleurde kussens op haar neutraal gekleurde bank. Een mooi contrast!

hoekbank stylenBron: StylebijNik123

Laat het plaid de show stelen
Vind je je hoekbank wel heel 'groots' aanvoelen en wil je dit grote vlak eigenlijk een beetje breken? Laat dan een plaid de show stelen! Drapeer 'm over een deel van de bank en style het af met matching sierkussens. Fenjainterieur doet het hieronder voor en koos voor mooie zandtinten. Wij zijn fan!

hoekbank stylenBron: Fenjainterieur

Soms is less écht more
Wie zegt dat je een bank altijd helemaal vol moet leggen met kussens?! 'Less is more' geldt soms ook voor hoekbanken. Soms steelt de hoekbank al zo goed de show dat je er helemaal niks op hoeft te leggen of zijn twee kussentjes in de hoek al voldoende, zoals bij onderstaande hoekbank.

hoekbank stylenBron: 4x6 Sofa

 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...