Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Tuin10
Inspiratie

4x Leuke Moederdag activiteiten

geschreven door Lynn
4x Leuke Moederdag activiteiten

Op Moederdag maken we echt even tijd voor onze moeder. We verwennen haar niet alleen met een leuk cadeautje, maar jullie spenderen ook de dag samen. Vaak kom je even op de koffie of blijf je eten bij je mam. Op deze dag pakken we extra uit en gaan jullie samen iets leuks doen. In deze blog vind je 4 leuke en originele activiteiten om samen met je moeder te doen, ook als het geen Moederdag is.

Tuin ontwerpen

Nu het mooie weer er is gaan we nadenken over nieuwe tuin plannen. Maar je komt op veel meer ideeën als je dit samen doet. Pak een groot vel papier en knip en plak plaatjes uit verschillende tijdschriften. Zo creëren jullie samen een moodboard van een droomtuin. Misschien kunnen jullie die samen ook wel werkelijkheid maken. In deze blog vind je de leukste (moederdag) cadeautjes voor een sfeervolle tuin.

tuin-moodboardBron: Annemsiegers via HomeDeco Binnenkijken


Brût Home Industrials


 

High Wine

Houdt je moeder wel van een wijntje? Dan is deze activiteit perfect voor jullie. Haal een paar van jullie favoriete wijnen in huis. Het is extra leuk om ook wijnen te proberen die je nog niet kent. Maak een paar lekkere hapjes klaar en schenk de wijn in. Nu kun je bij mooi weer in het zonnetje kletsen, of bij regen op de bank jullie favoriete serie bingewatchen!

wijn-paal-muur-zwartBron: Casabinus via HomeDeco Binnenkijken




 

Dagje sauna

Heeft jouw moeder het altijd druk en is ze wel even toe aan wat rust? Boek dan een dagje sauna! Geef haar een mooie hamamdoek cadeau en schrijf in een kaart dat je haar een dagje mee neemt naar een oase van rust. Bij veel sauna’s kan je ook nog eens een heerlijke massage boeken. Let wel op! In verband met drukte raad ik je aan om niet op Moederdag zelf heen te gaan.

sauna-in-badkamerBron: Lydiaq via HomeDeco Binnenkijken




 

Wandeling

Tijdens een wandeling komen vaak de mooiste gespreksonderwerpen naar boven. Haal je rugzak uit de berging, neem een thermoskan met koffie mee en jullie zijn er klaar voor!

wandeling-in-het-bosBron: Andraz Lazic




 

Zie ook:
- Moestuin Moederdag cadeau
- 20x de leukste moederdagcadeaus onder €40
- Trendy Moederdag cadeaus

Inspiratie

5 Tips om muggen op afstand te houden

geschreven door Gabrielle
5 Tips om muggen op afstand te houden

Muggen kunnen een ware plaag zijn, vooral tijdens de warme zomermaanden. Ze lijken altijd op de loer te liggen, klaar om hun kans te grijpen zodra je buiten zit of zelfs binnen bent. Gelukkig zijn er verschillende effectieve manieren om muggen te verdrijven en te voorkomen da...

meer...