Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

4x poefs in verschillende stijlen

geschreven door Julia
4x poefs in verschillende stijlen

Een poef is een item dat altijd van pas komt. Je kunt er snel een extra zitplek mee creëren, een bijzettafel van maken met een dienblad, of hem zelfs gebruiken als nachtkastje. Als je erop uitgekeken bent, verplaats je hem eenvoudig naar een andere ruimte in huis. Ideaal dus. In deze blog laat ik je vier verschillende soorten poefs zien die op dit moment populair zijn.

De gebreide poef

Al jaren populair is de gebreide poef. Je ziet hem vaak in Scandinavische interieurs terugkomen, maar ook in een Bohemien of landelijk interieur misstaat hij zeker niet. Deze poef voegt warmte toe aan je interieur en is erg leuk als je nog wat textuur mist.

poefBron: chachalolo via HomeDeco Binnenkijken

De velvet poef

De populairste poef van het moment is de velvet poef. Deze poef geeft een chique touch aan je interieur en wordt vaak met gouden accessoires gecombineerd. Zoals je hieronder ziet kan hij gemakkelijk met elke woonstijl gecombineerd worden. Bij de eerste afbeelding hieronder wordt hij met een industriële kast gecombineerd, bij de tweede met een chic interieur en bij de derde foto met een Bohemien interieur.

poefBron: arco via HomeDeco Binnenkijken

poefBron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

De rotan poef

De rotan poef is een tijdloos en stijlvol accessoire. Omdat hij zo neutraal is, kan hij gemakkelijk met allerlei kleuren gecombineerd worden. Een rotan poef wordt het vaakst gecombineerd met een Bohemien interieur. Heb je rotan lampen of manden? Dan past de rotan poef perfect in jouw interieur.

poefBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

De leren poef

Een leren poef heeft een wat stoerdere uitstraling en zorgt voor pit en karakter in je interieur. Als het leer wat meer versleten en soepel is, is het goed te combineren met de industriële woonstijl, of de Bohemien woonstijl. Is het leer juist als nieuw? Dan kan de leren poef ook goed met de moderne woonstijl gecombineerd worden.

poefBron: conny7 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-5 redenen waarom een poef onmisbaar is in je interieur
-Budget shopping: 20 bijzettafels onder €40
-De leukste spiegels om een ruimte te stylen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...