Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Slaapkamer

4x slaapkamertrends die je nachtrust verbeteren

4x slaapkamertrends die je nachtrust verbeteren

Wil jij je slaapkamer weer eens een nieuwe look geven maar weet je nog niet precies wat je ermee wilt? In deze blog vertel ik je welke slaapkamertrends we in 2021 gaan zien. Wat de trends gemeen hebben met elkaar, is dat ze zorgen voor rust in de slaapkamer. Wie weet geeft dit je nieuwe inspiratie en als je deze trends aanhoudt weet je zeker dat jouw slaapkamer helemaal klaar is voor 2021!

Minimalisme

In deze stressvolle coronatijd kan het fijn zijn om af en toe te mediteren. Veel mensen hebben weinig andere opties dan de slaapkamer om dit te doen. Mediteren lukt het beste in een opgeruimde ruimte waar je niet wordt afgeleid. Hierdoor zien we dat slaapkamers in 2021 wat meer de minimalistische kant opgaan. Perfect om even tot rust te komen.

slaapkamertrends 2021Bron: Washplate via HomeDeco Binnenkijken

Textuur

Comfort is extra fijn in de herfst en winter en nu we veel thuis zijn komt hier nog meer nadruk op te liggen. Het creëren van comfort zien we volgend jaar onder andere terug in de slaapkamer in de vorm van texturen. Of het nou gaat om een dekbedovertrek, bedsprei, kussens of behang, overal zien we textuur in terug. Denk hierbij niet alleen aan opvallende texturen, maar ook juist subtiele zoals hieronder.

slaapkamertrends 2021Bron: Interiorbyamb via HomeDeco Binnenkijken

Groentinten

Voorlopig zijn we nog niet uitgekeken op de kleur groen en zeker niet wat betreft de slaapkamer. Met deze kleur creëer je een natuurlijke sfeer. Groen werkt kalmerend en is daarom ideaal voor de slaapkamer. Denk trouwens niet alleen aan groene accessoires en een groene wand, maar ook aan planten!

slaapkamertrends 2021Bron: Jade15 via HomeDeco Binnenkijken

Wit beddengoed

Tot slot gaan we volgend jaar veel wit beddengoed zien. Het fijne is dat je hiermee de plank nooit kan misslaan. Wit beddengoed geeft een schoon en fris gevoel aan je slaapkamer. Wil je toch nog wat kleur toevoegen? Dan kun je altijd wat gekleurde kussens en een plaid neerleggen.

slaapkamertrends 2021Bron: Nikyaliezen via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-De wildste dierenprints voor in jouw slaapkamer
-Shop the look: lichte slaapkamer met zandtinten
-Zo creëer je een hotel chic gevoel in je eigen slaapkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...