Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

5 eenvoudige manieren om je salontafel te stylen

geschreven door Julia
5 eenvoudige manieren om je salontafel te stylen

Door de salontafel te stylen maak je je zithoek gezellig en zet je de puntjes op de i. Is jouw salontafel nog leeg of liggen er willekeurige spullen op? Wil je wat meer aandacht aan de styling besteden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hieronder vertel ik je 5 eenvoudige manieren om je salontafel te stylen.

1. Bloemen/planten

Niks oogt zo fris als een vers boeket op je salontafel of wat leuke plantjes. Dit is een hele goede optie voor wanneer je interieur wat kleur mist. Wil je niet zo vaak je bloemen hoeven te vervangen? Dan kun je ook voor droogbloemen kiezen. Je laat het helemaal 'kloppen' als de kleuren uit je interieur terugkomen in de bloemen.

salontafel met bloemenBron: styledbynik123

2. Boeken

Heb jij een aantal mooie (koffietafel)boeken? Hiermee kun je veel kanten op qua styling. Denk aan een stapel met een bepaald kleurenpalet, verschillende formaten of juist dezelfde. En je kunt er nog voor kiezen om iets op de stapel te zetten, zoals een kaars. Show je mooiste boeken.

salontafel met boekenBron: jeannettevanluyck

3. Dienblad

Ben jij een georganiseerd persoon en houd je niet van rondslingerende spullen? Dan is een dienblad een goede optie voor jouw salontafel. Hiermee kun je van losse spullen toch een geheel maken. Denk aan geurkaarsen, vaasjes en plantjes. Kies een dienblad dat past bij de stijl van jouw interieur.

salontafel dienblad en kaarsenBron: fenjainterieur

4. Eyecatcher

Een mooi kunstobject of een vakantiesouvenir met een dierbare herinnering doet het ook erg goed op de salontafel. Dit is heel geschikt wanneer je interieur nog wat persoonlijkheid mist. Als je bang bent dat je accessoire kapot gaat, kun je er voor kiezen om deze onder een stolp te leggen. Hiermee oogt het ook nog eens extra speciaal.

salontafel met stolpBron: theeverygirl

5. Kaarsen

Mis je nog wat sfeer in je interieur? Zet dan een aantal kaarsen op je salontafel. Niet alleen de uitstraling van de kaarsen zorgt voor sfeer, maar als het een geurkaars betreft, speelt ook zeker de geur mee. Wat betreft het aantal kaarsen kun je de regel van drie toepassen. Dit houdt in dat je een groepje van drie maakt. Dit zorgt voor een mooie balans en een soort speelsheid.

salontafel dienblad en kaarsenBron: fenjainterieur

Zie ook:
-Budget shopping: 20 bijzettafels onder €40
-Inspiratie: zo kun je de overloop mooi stylen
-6x tips om je keuken te stylen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...