Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5 ideeën met krijtbord

geschreven door Beau
5 ideeën met krijtbord

Krijtborden, waar zie je ze niet? Bij het versieren van een krijtbord kan je heerlijk je creativiteit laten gaan, en maak je een foutje? Dan valt dat prima op te lossen. Veeg het weg of maak er iets anders moois van. Tegenwoordig kunnen we niet alleen met krijt op borden schrijven, maar ook op hele andere dingen. Kijk mee naar de volgende 5 ideeën:

Een hele muur

Hoe gaaf is dit? Een muur compleet van krijtbord. In deze keuken geeft het je het gevoel alsof je in een trendy bistro bent. Maar zo'n muur kan in bijna elke ruimte, de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer. Koop een blik krijtbordverf en aan de slag dan maar!

Bron: Style & Design

Cadeaupapier

Maak het cadeautje nog wat persoonlijker. Wat je hiervoor nodig hebt is een rol zwart cadeaupapier en een krijtje. Teken er iets vrolijks op, of schrijf een leuke verjaardagsspreuk.

Bron: Anthropologie

Wasknijpers

Ga creatief bezig met de figuurzaag en maak de figuurtjes die jij leuk vind. Verf deze met krijtbordverf en plak ze vast aan een wasknijper. Schrijf je naam er op en maak ze vast aan bijvoorbeeld roosters. Ook is het een leuk idee om deze knijpers te verdelen in categorieën, om bepaalde documenten gesorteerd te bewaren.

Bron: Onshus

Een meubelstuk

Maak de inrichting van jouw huis nog persoonlijker door jouw meubels op deze manier te versieren. Deze tafel is een heel leuk voorbeeld, maar je zou ook een boekenkast of de hoofdsteun van je bed kunnen beschilderen.

Bron: The Style Files

Lampenkappen

Deze lampenkappen zijn super stoer. Schrijf er een leuke tekst op en ik zeg: niks meer aan doen!

Bron: Core77

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...