Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

5 ideeën met krijtbord

geschreven door Beau
5 ideeën met krijtbord

Krijtborden, waar zie je ze niet? Bij het versieren van een krijtbord kan je heerlijk je creativiteit laten gaan, en maak je een foutje? Dan valt dat prima op te lossen. Veeg het weg of maak er iets anders moois van. Tegenwoordig kunnen we niet alleen met krijt op borden schrijven, maar ook op hele andere dingen. Kijk mee naar de volgende 5 ideeën:

Een hele muur

Hoe gaaf is dit? Een muur compleet van krijtbord. In deze keuken geeft het je het gevoel alsof je in een trendy bistro bent. Maar zo'n muur kan in bijna elke ruimte, de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer. Koop een blik krijtbordverf en aan de slag dan maar!

Bron: Style & Design

Cadeaupapier

Maak het cadeautje nog wat persoonlijker. Wat je hiervoor nodig hebt is een rol zwart cadeaupapier en een krijtje. Teken er iets vrolijks op, of schrijf een leuke verjaardagsspreuk.

Bron: Anthropologie

Wasknijpers

Ga creatief bezig met de figuurzaag en maak de figuurtjes die jij leuk vind. Verf deze met krijtbordverf en plak ze vast aan een wasknijper. Schrijf je naam er op en maak ze vast aan bijvoorbeeld roosters. Ook is het een leuk idee om deze knijpers te verdelen in categorieën, om bepaalde documenten gesorteerd te bewaren.

Bron: Onshus

Een meubelstuk

Maak de inrichting van jouw huis nog persoonlijker door jouw meubels op deze manier te versieren. Deze tafel is een heel leuk voorbeeld, maar je zou ook een boekenkast of de hoofdsteun van je bed kunnen beschilderen.

Bron: The Style Files

Lampenkappen

Deze lampenkappen zijn super stoer. Schrijf er een leuke tekst op en ik zeg: niks meer aan doen!

Bron: Core77

 
 
Kerst

De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

geschreven door Rosa
De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

Met Kerstmis mogen we flink uitpakken met decoratie. Goud, glitter, het kan niet gek genoeg. Op de redactie zijn wij dol op het Bohémien interieur. De kleurtjes, de vormen... We love it! Het kleurenpalet van een Bohémien interieur bestaat voornamelijk uit aardse, rijke kleuren met metallic accent...

meer...