Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

5 ideeën om jouw recepten in de keuken te bewaren

geschreven door Marie-Louise
5 ideeën om jouw recepten in de keuken te bewaren

Een lekker recept heb je tegenwoordig in een handomdraai gevonden. Je hoeft je browser maar te openen en de heerlijkheden vliegen je om de oren. Maar hoewel het internet bol staat van de allerlekkerste recepten, gaat er niets boven het gevoel van old school bladeren door jouw favoriete kookboek of de Allerhande en de lekkersten eruit te scheuren. Maar dit leidt tot de vervelende issue: waar láát je ze? Belanden jouw dierbare recepten ook altijd onderop de stapel op de keukentafel? Zonde om ze te verliezen! Daarom geven wij vandaag 5 ideeën om jouw recepten in de keuken te bewaren!

recept wanddecoratie muurBron: SusanNewberryDesigns

De lucht in

Ben jij de losfladderende knipsels zat en is het tijd voor rust en orde? Dan zit je met deze goed! Bewaar je recepten mooi op één plek in een mand of krat aan de muur of pin ze aan een keukenrek en jij hebt ze allemaal binnen handbereik in de keuken. Handig!

hangende mand keuken receptenBron: Urban Outfitters

Tijdschriftenhouder

Je kunt de recepten natuurlijk ook wat minder hoog bewaren en ze in een tijdschriftenhouder verzamelen. Gebundeld in een mooie map of geclusterd met een decoratief klemmetje; in een tijdschriftenhouder weet jij je tijdschriften te vinden. Daarbij zijn ze nog decoratief ook!

tijdschriftenhouder riet rotan receptenBron: Clayre & Eef

Kookboekstandaard

Ben jij dagelijks aan het kokkerellen en vind je het fijn om je recepten dichtbij (én op ooghoogte!) te hebben? Dan kun je ze natuurlijk ook eenvoudig in een kookboekstandaard bewaren. Door ze te bundelen blader je er gemakkelijk doorheen en heb je ze altijd binnen handbereik!

kookboekstandaard pan rood receptenBron: QUVIO

Een speciaal plekje

Zoek jij een plek voor een recept die een speciaal plekje in je hart heeft veroverd? Het gerecht dat tijdens je bruiloft of 21 diner werd geserveerd bijvoorbeeld; dat verdient een speciaal plekje in huis! Plaats 'm in een mooi fotolijstje of voor een wat omvangrijker project: laat hem groot afdrukken en maak er mooie wanddecoratie van. Mooi op een keukenplank naast je favoriete serviesset bijvoorbeeld!

recept wanddecoratie Bron: Overstock

(Kaarten)rek

Ten slotte kun je je favoriete recepten ook creatief in een kaartenrek aan de muur zetten. Praktisch én creatief!

kaartenrek tijdschriftenrek receptenBron: Lifa Living

Zie ook:
- 20x parels die van jouw high tea een succes maken
- De leukste items voor een Spaanse tapasavond
- 6x tips om je keuken te stylen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...