Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Kerst

5 leuke ideeën voor kerstverlichting rondom je huis!

geschreven door Iboya
5 leuke ideeën voor kerstverlichting rondom je huis!

Kerstverlichting in de tuin of op je balkon geeft een gezellig sfeertje. Zeker nu het zo vroeg donker is. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Wil je bijvoorbeeld duizenden lichtjes in je tuin of houd je het toch liever bij het kleine plantje bij de voordeur? Hier wat inspiratie voor leuke kerstverlichting rondom je huis!

Kerstverlichting in de bomen

Als je een boom in je tuin hebt kan je deze prachtig verlichten! Dit hoeft natuurlijk niet per se een kerstboom te zijn, het kan in alle soorten bomen. Je kan de lampjes om de takken heen doen, rondom de stam of natuurlijk allebei. Dit geeft een heel leuk en gezellig effect.

Boom_met_kerstverlichting Bron: Lights4fun

Lichtjes aan je dakrand

Een leuk idee is om lichtjes aan de dakrand van je huis te hangen. Je kan verschillende soorten kerstlampjes nemen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor ijspegels die naar beneden hangen of je gebruikt gekleurde lampjes. Je kan er alle kanten mee op. Pas wel op met het ophangen want dat is nog wel een klusje! Maar daarna ziet je huis er super sfeervol uit.

verlichting_dakrand Bron: Stealthhog

Verlichting op je voordeur

Als je niet in je boom wil klimmen of moeilijk wil doen om lampjes aan je dakrand te hangen kan je natuurlijk ook een rendier, sneeuwpop, ster of kerstboom van lampjes aan je voordeur hangen. Dit is snel en makkelijk en het ziet er ook nog eens heel tof uit!

Kerstboom_op_voordeur Bron: Homecrux

Lichtgevende frames

Je hebt verschillende stalen frames waar allemaal lichtjes om heen zijn gewikkeld. Deze kan je kant en klaar kopen maar je kan het ook zelf maken. Je hebt ze in verschillende vormen bijvoorbeeld een sneeuwpop, rendier of ster. Deze kan je in de tuin in de grond steken. Dit ziet er super leuk uit en je hoeft er niet veel moeite voor te doen.

Verlicht_sterrenframe
Bron: Notonthehighstreet

Feestelijke lantaarns

Je kan ook lantaarns in je tuin of op je balkon zetten. Stop in de lantaarns lichtjes en bijvoorbeeld kerstballen. Ook leuk voor in de lantaarns zijn gekleurde lampjes, zo wordt het geheel nog feestelijker.

Lantaarns_met_kerstverlichting Bron: Itakeyou

Zie ook:
-10x inspiratie voor een Scandinavische kerstsfeer
-26x stylisch kerstdecoratie
-Dit zijn de leukste alternatieve kerstbomen

Inspiratie

5 Tips om muggen op afstand te houden

geschreven door Gabrielle
5 Tips om muggen op afstand te houden

Muggen kunnen een ware plaag zijn, vooral tijdens de warme zomermaanden. Ze lijken altijd op de loer te liggen, klaar om hun kans te grijpen zodra je buiten zit of zelfs binnen bent. Gelukkig zijn er verschillende effectieve manieren om muggen te verdrijven en te voorkomen da...

meer...