Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

5 simpele DIY ideeën die je nu direct wilt maken

geschreven door Mara
5 simpele DIY ideeën die je nu direct wilt maken

Yes, weekend! Heb jij nog niks in de agenda staan, maar heb je wel zin om lekker (creatief) aan de gang te gaan? Scroll dan zeker even verder, want in dit artikel laat ik 5 DIY's zien die makkelijk te maken zijn én die gewoon ontzettend leuk zijn!

Wil je meer DIY projecten zien? Klik dan hier.


Two tone kast
Easy peasy: het enige wat je nodig hebt is een kwast, verf en wat tape om mee af te plakken. Heel simpel, maar met groots effect!


Pottenplankje
Meet de diameter van de randen van de potten op, teken dit uit op het hout en maak vervolgens de gaten in het hout. Een schattig, vrolijk en fris effect!


Botanische pallet
Zorg dat je een oude pallet heb (of timmer zelf gewoon snel wat planken aan elkaar vast) en maak hier ijzeren haakjes aan vast voor de planten en potjes. Decoreren met waxinelichtjes en klaar is je botanische pallet!


Stylish kapstok
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de kapstokhaakjes vastmaken aan de (dikke) plank hout en de plank vervolgens bevestigen aan de muur. De hal ziet er direct een stuk mooier uit!


Pastel stoelen
Hetzelfde als de eerste DIY: het enige dat je nodig hebt is verf, een kwast en tape om mee af te plakken. Kies voor de liefste en zoetste kleurtjes!

 
 
Accessoires

Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

geschreven door Julia
Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

Industriële woonaccessoires zijn niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Wil je graag industriële salontafels verwerken in je interieur, maar weet je niet hoe je ze kunt laten aansluiten bij jouw woonstijl? In deze blog vertel ik je hoe je ze kunt combineren met verschillende stijlen. Ik ...

meer...