Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5 startertips om je droominterieur te creëren

geschreven door Mara
5 startertips om je droominterieur te creëren

Heb je net je eerste huisje gekocht? Of wil je een volledige make-over van je huidige interieur? Het inrichten van een leeg huis is ontzettend leuk om te doen, maar soms ook een enorme uitdaging!

My Domaine heeft daarom vijf items op een rij gezet die absoluut onmisbaar zijn én gegarandeerd voor een droominterieur zorgen. Wij delen ze graag met je!

1. Een veelzijdige bank

Interieurstylisten geven soms als tip mee om eerst een bank uit te kiezen en daar omheen de rest van je interieur te bepalen. Dit hoef je natuurlijk niet te doen, maar een (opvallende) bank bepaalt wel al gauw de sfeer en uitstraling van je inrichting. Tip: kies een klassiek design in een neutrale kleur. Zo kun je nog jaren voort! Op HomeDeco hebben we een handig overzicht van de leukste banken bij Nederlandse woonwebwinkels.

Bank

2. Een statement lamp

Voor boven de eettafel of als eyecatcher in de hal; een statement (hang)lamp haalt direct de ruimte op en maakt je interieur interessant. Ga voor een klassieke kroonluchter, een robuuste industriële lamp of een koperen variant. Het is de investering absoluut waard.
De mooiste lampen vind je hier!

Statement Lamp

3. Een boekenplank

Niet alleen kun je indruk maken met je boekencollectie, je kunt er ook je mooiste pronkstukken op kwijt. Een boekenplank geeft je huis een persoonlijke touch en maakt je interieur daarom knus en huiselijk. Kies voor houten planken aan de muur of een los rek: the choice is yours.

Boekenplank

4. Een oversized spiegel

Dé oplossing voor een klein huis: plaats op een strategische plek (een muur waar weinig licht op valt bijvoorbeeld) een opvallende, grote spiegel. Het maakt de ruimte optisch groter. Pluspunt: een oversized spiegel geeft je interieur een glamorous uitstraling én het is lekker praktisch om even snel je outfit te kunnen checken.

Grote spiegel

5. Persoonlijke accenten

Het is punt 3 al even genoemd: een persoonlijke touch in je interieur zorgt ervoor dat je huis knus en vertrouwd aanvoelt. Je verzameling aparte vazen, ingelijste foto's of dat ene unieke item van een verre reis: het zorgt ervoor dat je huis echt je thuis wordt.

Interieur accessoires

Bron foto's: Pinterest

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...