Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 tips om het beste uit de hal te halen

5 tips om het beste uit de hal te halen

Thuiskomen begint al in de hal. Tevens de ruimte die de gasten als eerste zien wanneer ze bij je op bezoek komen. We weten allemaal dat een eerste indruk vaak belangrijk is, maar het blijft een lastige ruimte om in te richten en te stylen. We willen graag dat de hal aansluit bij de rest van het interieur.

We hebben 5 tips voor je op een rijtje gezet om het beste uit je hal te halen. Kijk ook even tussen onze favorieten voor de mooiste woonitems. Zo kom je straks heerlijk thuis in een fijne hal!

1. Wie woont hier?

Niets is zo vervelend om binnen te komen in een onpersoonlijke hal. De hal is juist dé plek om bijvoorbeeld een fotowand te creëren met je favoriete foto's of souvenirs van vakanties neer te zetten. Let wel op dat je de hal niet té vol zet waardoor het heel onrustig oogt.

stylingtips hal
Bron: Lekker Frisss

2. Zorg voor goede verlichting

Meestal komt er in een hal vrij weinig natuurlijk daglicht binnen. Los dit op met goede verlichting! Ga bijvoorbeeld voor inbouwspots in het plafond of hang een prachtige lamp als eye-catcher op.

halBron: Homease

3. Houdt het opgeruimd en netjes

We zijn vaak geneigd om bij binnenkomst meteen de schoenen uit te schoppen en rond te laten slingeren in de gang of om spullen even tijdelijk op de trap neer te leggen. Zonde eigenlijk! Omdat het zo'n kleine ruimt is, lijkt het al gauw een enorme rommel. Een hal oogt al gelijk een stuk mooier en rustiger wanneer het netjes opgeruimd is.

halBron: Cotemaison

4. Hang een spiegel op

Een spiegel in de hal heeft meerdere voordelen: het laat de hal net even iets groter lijken én je kunt voor vertrek nog net even gauw je outfit checken. Een spiegel kan dus eigenlijk niet ontbreken in een hal. Ideaal!

halBron: By_maaikjejans

5. Denk goed na over de kapstok

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden voor het ophangen van de jassen. Heb je een grotere hal? Dan kun je bijvoorbeeld een gave vintage garderobekast plaatsen. Helaas gaat dit in een kleinere hal niet passen. Dan kun je er voor kiezen om haakjes aan de muur te bevestigen met een plank erboven voor extra opbergruimte. Zet eronder een mand neer voor bijvoorbeeld alle sjaals. Zorg ervoor dat de kapstok niet te veel ruimte in beslag neemt in een kleine hal.

stylingtips hal
Bron: Make a home

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...