Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

5 tips om insecten te weren

geschreven door Julia
5 tips om insecten te weren

Er is niks vervelenders dan de hele nacht wakker liggen door het gezoem van een mug. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om insecten weg te jagen. Hieronder hebben we vijf tips verzameld!

Tip 1. Ventilator

Muggen houden niet van de sterke luchtstroming van een ventilator. Ze kunnen er moeilijk tegenin vliegen. Dit maakt het een geschikt middel om ze weg te houden. De ventilator moet wel een voldoende sterke luchtstroom hebben om effectief te zijn. Hieronder twee stijlvolle exemplaren!

Tip 2. Klamboe

Heb je geen airco en wil je je raam openzetten? Een klamboe beschermt je tegen de muggen. Let natuurlijk wel op dat wanneer je in bed gaat liggen en de klamboe opendoet, er geen mug mee naar binnen vliegt.

Tip 3. Citronella geurcapsules

Je kunt insecten natuurlijk ook wegjagen door middel van geur. De geurcapsules van Mr & Mrs Fragrance zijn speciaal gemaakt om muggen weg te jagen. De geurduur is minimaal 15 uur.

Tip 4. Deurgordijn

Als het 's avonds buiten afkoelt is het lekker om de deuren open te zetten en de koele lucht naar binnen te laten stromen. Maar je wilt natuurlijk niet dat er dan allerlei insecten binnenkomen. Met een deurgordijn voorkom je dit.

Tip 5. Minder diervriendelijke manieren

Een ouderwetse vliegenmepper kan natuurlijk niet ontbreken. Hoewel, ouderwets is de onderstaande vliegenmepper niet, want hij is natuurlijk elektrisch. Heb je geen zin om achter de insecten aan te rennen? Dan kun je ook gaan voor een insectenlamp. Deze lokt insecten met UV-licht en zuigt ze vervolgens in het korfje door middel van de ventilator. Hij is zowel binnen als buiten geschikt. (Buiten alleen onder een afdak.)

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...