Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 tips om je werkplekje/kantoor thuis op te frissen

geschreven door Mara
5 tips om je werkplekje/kantoor thuis op te frissen

Zelfs de meest stylish werkplek wordt op een gegeven moment saai en uit de mode, of je raakt er gewoonweg op uitgekeken. Daarom geef ik vandaag 5 tips om je werkplek een beetje op te frissen. Kijk mee!



Bron foto: Petra Bindel

Tip 1: Zorg voor comfortabele items
Tuurlijk, zo'n vintage stoel van de kringloopwinkel ziet er super leuk uit, maar wanneer je er een hele dag (of avond) op moet werken, is het een stuk minder leuk. Investeer in een goede stoel die een juiste lichaamshouding bevorderd en die qua hoogte goed bij je bureau past. Denk verder aan een exercise bal, verstelbare bureau's et cetera.



Bron foto: Meadow Lake Road

Tip 2: Ga voor groot en stabiel
Als vervolg op tip 1: je ziet op Pinterest best vaak van die kleine, schattige tafeltjes die als bureau worden gebruikt. Super leuk om te zien, maar je wordt gek als je daar een hele dag aan moet werken. Je kunt amper je notitieboek erop kwijt en je zit helemaal opgevouwen te werken. Kies liever voor een ruim bureau waar je gewoon lekker aan de slag kunt!


Tip 3: Verf de muur voor een fijne sfeer
Een zwart/wit interieur kan bij je werkplek soms best een beetje vervelen en niet motiveren. Een kleur als groen, roze, geel of blauw op de muur kan daarom juist voor een frisse en energieke sfeer zorgen. Precies de sfeer die je wilt hebben als je aan het werk bent!


Tip 4: Zorg voor voldoende lichtbronnen
Wanneer je veel in de avonden werkt, zijn goede lichtbronnen zeker een must. Een te donkere ruimte (of juist te weinig!) kan voor hoofdpijn en vermoeide ogen zorgen. Zorg daarom voor goede lichtbronnen! Denk bijvoorbeeld aan één grote hanglamp en één of twee schemerlampjes.



Bron foto: Shift Interiors

Tip 5: Houd het leeg en opgeruimd
Natuurlijk de meest voor de hand liggende, maar ook belangrijkste (en meest vergeten!) tip: werk met een clean desk policy. Houdt het opgeruimd en leeg, ruim al je rommeltjes op in opbergdozen en -kasten.



Bron foto: Blog Westelm

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...