Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5 tips om je werkplek in te richten

geschreven door Rosa
5 tips om je werkplek in te richten

Als je veel vanaf thuis werkt, is het belangrijk dat je een goede werkplek hebt. Niet iedereen is gezegend met een kantoor aan huis, een bureau in de woonkamer is ook geschikt als werkplek. Wist je dat als je werkplek goed is ingericht dit al een enorme boost kan geven aan je creativiteit en productiviteit? Wij hebben 5 tips voor je samengesteld zodat jij thuis de perfect ingerichte werkplek kan creëren.

1. Een mooi bureau

Het meubelstuk dat niet kan ontbreken in je interieur is natuurlijk het bureau. Een bureau is heel persoonlijk en iedereen heeft andere wensen voor een bureau. Je kunt natuurlijk voor een klein exemplaar gaan waar alleen een laptop op past, maar ook voor een groter exemplaar compleet met opbergruimte. De keuze is aan jou!

Bron: Mariasvitabo

2. De juiste bureaustoel

Het belangrijkste meubelstuk in de werkruimte is de bureaustoel. Vooral als je langere tijd zit, is het belangrijk dat je comfortabel en stevig zit. Bij een bureaustoel is het belangrijk dat je beide voeten stevig op de grond kunnen staan.

Bron: Design Sponge

3. De kleur van de werkplek

Het is wetenschappelijk bewezen dat je met de kleur blauw in je nabije omgeving het meest productief bent, door de kleur groen wordt je actiever en alerter en oranje heeft een positieve invloed op je creativiteit. Vind je het te heftig om een wand in een van deze kleuren te verven? Kies dan voor accessoires in deze tinten om het beste in jezelf naar boven te halen ;).

Bron: Houzz

4. Zorg voor voldoende licht

Vooral op deze donkere dagen is het erg belangrijk dat dat je werkplek voldoende verlicht is. Met de juiste verlichting krijg je geen last van vermoeide of zelfs pijnlijke ogen. Hierdoor worden je werkprestaties verbeterd en het is bovendien nog beter voor je gezondheid ook!

Bron: Bloglovin

5. Ruim je rommel direct op

Als je in een rommelige omgeving werkt kan dit een negatief effect hebben op je werkprestaties. Ruim daarom altijd direct je troep op, gooi de onnodige papieren weg, houd je pennen bij elkaar en zorg dat er altijd een prullenmand in de buurt van het bureau staat.

Bron: My blue flamingo

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...