Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 tips om meer kleur in je interieur toe te voegen

geschreven door Rosa
5 tips om meer kleur in je interieur toe te voegen

Bij ons beginnen de lentekriebels al te komen! Bij jullie ook? Doordat de lente om de hoek ligt, willen wij ook altijd ons interieur een beetje aanpassen. De frisse wind door het huis gooien zeg maar. Hoewel wij dol zijn op het Scandinavische interieur, met een wit/grijs/zwart/hout kleurenpalet, is een interieur met meer kleur erin verwerkt ook prachtig. Wil je graag wat meer kleur in je interieur maar vind je het lastig hoe je dit aan moet pakken? Wij hebben 5 tips voor je verzameld zodat je zelf de lente in huis kunt halen ;)!

1. Accessoires

De veiligste manier om met kleur te experimenteren is door aan de slag te gaan met gekleurde accessoires. Als je een vrij monotoon kleurenpalet in huis hebt, is het leuk om juist met accessoires zoals kussens, vazen of afvalemmers de aandacht te trekken. Zoek accessoires in dezelfde kleurtinten en zorg ervoor dat ze de rest van je interieur mooi complimenteren.

Bron: No home without you

2. Vloerkleden

Een vloerkleed kan je interieur een totaal ander uiterlijk geven, zónder dat er een grote verbouwing hoeft plaats te vinden. Kies voor een variant met veel verschillende kleurtjes of juist een mooie effen. Let er bij een vloerkleed wel op dat je er vaak jaren gebruik van maakt. Kies er dus een uit waar je verliefd op bent geworden zodat je niet na een paar maanden al spijt krijgt.

vloerkleden die kleur aan je huis geven
Bron: Alvhem Makleri

3. Mix and match met meubels

Voor de personen die dol zijn op kleur in het interieur, kies meubels in gewaagde kleuren! Kies voor een gele bank, roze fauteuils of een groene poef. Als je er niet helemaal uitkomt qua kleur, durf dan voor verschillende kleuren eetkamerstoelen te gaan! Dit staat vrolijk, speels en is op het moment hartstikke hip. Als je besluit om voor gekleurde meubels te gaan, probeer de rest van je interieur iets rustiger te houden. Anders kan het al snel als een snoepwinkel overkomen...

Bron: Planet Deco

4. Experimenteer met verf en behang

Durf te experimenteren met kleur! Verf een wand of meubelstuk in een kèk kleurtje of behang een (deel van een) wand. Via HomeDeco Binnenkijken zien we ook veel dat een kleine wand in een opvallend kleurtje wordt geverfd óf dat een deel van een wand een ander kleurtje krijgt. We like it!

Bron: Happy interior blog

Bron: Binti Home

5. Flower power!

Bloemen zijn altijd een goed idee! Investeer in een mooie vaas en ga los met de bloemen! Koop een kleurrijk boeket en laat het stralen op de eettafel, koop mooie plantjes en zet deze in de vensterbank of verspreid verschillende kleine vaasjes met kleine bloemetjes door de huiskamer.

Bron: Hema

Follow my blog with Bloglovin

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...