Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

5 tips voor een mooie en toch praktische hal

geschreven door Mara
5 tips voor een mooie en toch praktische hal

De hal is het eerste dat jij (en je visite) ziet bij binnenkomst, het is dus fijn als dit een mooie en opgeruimde ruimte is. Zo kom je toch net wat lekkerder binnen!

Vandaag deel ik een aantal tips met je die ervoor zorgen dat je hal er prachtig uitziet en tegelijkertijd ook nog praktisch blijft. Want heel leuk, al die mooie meubels en accessoires, maar als je nergens je schoenen, jassen en sleutels kwijt kunt heb je er natuurlijk helemaal niks aan. Vooral als je een gezin hebt, is het fijn om een praktische hal te hebben met voldoende opbergmateriaal. Denk aan multifunctionele kapstokken of kledingrekken, smalle kasten en opbergmanden. Lees snel verder!

mooie hal

Smalle sidetables
Sidetables maken een ruimte vaak een stuk chiquer. Zet er een mooie vaas, kandelaar of plant op en je tovert een prachtig hoekje tevoorschijn. Zet er een schaal op waar je je sleutels op kunt bewaren, en plaats onder de sidetable allerlei manden om sjaals, mutsen, handschoenen en/of schoenen in op te bergen. Kies voor een smalle sidetable, zodat je zo min mogelijk beweegruimte verliest.

Klik hier om alle sidetables te bekijken.

Stylish opbergmanden
Als vervolg op bovenstaande tip: stylish opbergmanden zijn onmisbaar in een mooie en praktische hal! Zet ze zoals gezegd onder de sidetable, maar je kunt ze er natuurlijk ook gewoon bovenop zetten. De mooiste manier om al je sjaals in op te bergen!

Klik hier om alle manden te bekijken.

mooie hal

Eyecatcher spiegels
Een spiegel is absoluut de grote musthave voor in de hal. Een spiegel neemt geen ruimte in beslag, is hartstikke praktisch (kun je nog even snel je haar & outfit checken) en het maakt iedere ruimte net iets mooier én optisch groter. Alleen maar voordelen dus! Ga voor een grote spiegel of hang meerdere kleine spiegeltjes als een soort collage bij elkaar.

Klik hier om alle spiegels te bekijken.

mooie hal

Handige kapstokken & kledingrekken
Ga voor een kapstok of kledingrek waar je niet alleen je jas kunt ophangen, maar waar ook plek voor andere spulletjes is. Zoals je sleutels, sjaals of schoenen. Zo ligt alles netjes bij elkaar en oogt de ruimte direct geordend en netjes.

Klik hier om alle kapstokken te bekijken en klik hier om alle kledingrekken te bekijken.

Mooi behang
Een andere manier om je hal mooier te maken en het toch praktisch te houden, is door een tof behangetje om de muren te plakken. Zo creëer je een unieke look zonder ruimte in te leveren. Ga voor een romantische bloemenlook of voor stoer industrieel.

Klik hier om alle behang te bekijken.

Foto's: Homyohmy.com

Zie ook:
-5 super simpele manieren om je hal te pimpen
-Binnenkijken in het bohemien interieur van Life by Iv
-Budget shopping: 20 bijzettafels onder €90

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...