Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Baby & Kind

5x budgettips voor het inrichten van de babykamer

geschreven door Demi
5x budgettips voor het inrichten van de babykamer

Het inrichten van de babykamer: het kan veel stress opleveren! Dat is logisch, want je moet aan veel dingen tegelijk denken. Is de kamer wel veilig en baby-proof? Waar moet je rekening mee houden? Zijn er dingen die je misschien vergeet te kopen die toch wel heel handig zijn? Lees dan even de blog 'Hier moet je op letten bij het inrichten van de babykamer'

Daarnaast is het natuurlijk ook mooi meegenomen als je kan besparen bij de inrichting van babykamer. Want ja, het kost nogal wat al die nieuwe meubels aan te schaffen. Daarom help ik je graag een handje mee en heb ik 5 budgettips op een rijtje gezet, lees snel mee!

babykamer budget tips
Bron: amsterdamshuisje

1. Gebruik meubels die je al hebt

Probeer met meubels die je al in huis hebt de babykamer in te richten. Heb je nog ergens een ladekast staan? Gebruik die dan als commode. Misschien nog een oude fauteuil die je kan missen in een andere kamer? Of vraag even rond bij familie en vrienden, of zij nog meubels kunnen missen. Geef deze eventueel een likje verf en ze zijn zo goed als nieuw.

babykamer budget daybed
Bron: MyDomaine

2. Daybed die je later kan gebruiken als kinderbed

In een babykamer is het handig om een zitplek te hebben. Zo kan je even je kleintje in slaap wiegen, voeding geven of visite een zitplekje geven. Nu is het nog handiger als je ervoor kiest om een kinderbed te gebruiken als daybed! Zo hoef je deze later niet aan te schaffen en heb je een lekker relax-plekje gecreëerd in de babykamer.

babykamer budget ledikant
Bron: Ellen91

3. Bezuinig op het ledikantje

Ledikantjes zijn helaas niet goedkoop. Daarom is het misschien een idee om een multifunctioneel ledikantje aan te schaffen. Als je kindje wat groter wordt, kan je deze uitschuiven tot een groter bedje, handig!

babykamer decoreren budget
Bron: marjolein_hs

4. Wees slim met decoreren

Koop geen onnodige decoratie prulletjes voor de babykamer, kies juist voor knuffeltjes die je later kan gebruiken als speelgoed. Deze kan je neerzetten op leuke wandplankjes, maar later maak je je kindje er ook blij mee!

babykamer verf budget
Bron: ilsedv

5. Verf maar een deel van de muur

Wat we veel terugzien, en dan vooral in de babykamer, is een deel van de muur verven. Het staat niet alleen leuk, je bespaart ook nog eens op de hoeveelheid verf! Daarnaast hoef je je ook geen zorgen meer te maken over wanddecoratie.

Zie ook:
- 20x budget-items voor in de baby- of kinderkamer
- Deze vorm zien we opeens overal in het interieur
- Op deze goedkope manier geef je je interieur een complete make-over

 
 
Tuin

24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)

geschreven door Mara
24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)

Met de hoge temperaturen van de laatste tijd is het heerlijk om tot 's avonds laat nog buiten in de tuin of op het balkon te zetten. Maak daarom je tuin of balkon nog gezelliger door mooie sfeerverlichting te gebruiken. Dat kan een lichtsnoer zijn, maar wij zijn ook groot fan van lantaarns en win...

meer...