Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Slaapkamer

5x de leukste ideeën om de wand achter je bed te stylen

geschreven door Julia
5x de leukste ideeën om de wand achter je bed te stylen

Ben je je slaapkamer (opnieuw) aan het inrichten en is de muur achter je bed nog leeg? Misschien vind je dit lekker rustig ogen, maar vaak kan het er wat leeg en onaf uitzien. In deze blog vertel ik je welke verschillende dingen je met de muur achter je bed kunt doen!

Behang

Met een mooi behangetje zet je de toon in je slaapkamer. Het kleedt de hele ruimte aan. Let er wel op dat je je beddengoed afstemt op het behang qua kleuren en prints. Op dit moment zijn vooral behangetjes met jungle-print in. Dit behang geeft je interieur een tropische vibe.

slaapkamer behang Bron: swoonworthy

Wandrek

Het leuke van een wandrek achter je bed is dat je er elke keer weer nieuwe accessoires op kunt zetten. Zo creëer je in een handomdraai een nieuwe look in je slaapkamer. Je kunt ervoor kiezen om het wandrek precies in het midden boven je bed te hangen, of zoals op de foto hieronder iets naar links.

slaapkamer wandrek Bron: wolletjebol

Wandkleed

Mis je nog structuur in je slaapkamer? Dit kun je op veel verschillende manieren toevoegen en echt niet alleen met beddengoed en een plaid. Je kunt namelijk ook een wandkleed aan de muur hangen. Dit kunnen allerlei soorten zijn, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren.

slaapkamer wandkleed Bron: kruidje2

Posters

Met posters kun je lekker je creativiteit kwijt. Je kunt ervoor kiezen om het strak te houden zoals op de foto hieronder, maar kunt de posters ook juist speels ophangen. Vind je dit te strak? Ga dan voor posters van verschillende groottes en hang ze op verschillende hoogtes aan de wand. Vind je posters te onpersoonlijk? Dan kun je natuurlijk ook persoonlijke foto's inlijsten.

slaapkamer posters Bron: huizedop

Spiegel

Tot slot kun je ervoor kiezen om een spiegel boven je bed te hangen. Ga voor één grote, of meerdere kleine spiegels. Naast dat het er leuk uitziet, zorgen de spiegels voor meer licht in je slaapkamer. Extra leuk is het wanneer je de spiegel tegenover iets moois hangt, bijvoorbeeld een poster. Zo heb je dubbel zoveel plezier van je spullen ;)

slaapkamer spiegel Bron: urbanoutfitters

Zie ook:
-Zó maak je je bed perfect op
-9x de mooiste hoofdborden voor bij je bed
-Shop the look: prachtige groen-gele slaapkamer

 
 
Inspiratie

Inspiratie: interieurs met een landelijke stijl

geschreven door Maartje
Inspiratie: interieurs met een landelijke stijl

Een landelijk interieur heeft een warme en rustieke sfeer. Deze stijl oogt erg rustig doordat de basiskleuren veelal uit wit-, grijs- en bruintinten bestaan. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hout en riet zal je vaak terug zien in een landelijk interieur. In dit interi...

meer...