Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5x de leukste manieren om jouw huis te stylen met een cactus

geschreven door Tess
5x de leukste manieren om jouw huis te stylen met een cactus

Je huis stylen met cactussen is hartstikke hip. Omdat wij ook zo weg zijn van deze prikkelbare plantjes, hebben we voor jou de 5 leukste manieren om jouw huis te decoreren met een cactus. Laat je inspireren, of beter gezegd: laat je prikkelen!

1. PAPIER HIER

Om de cactus nog mooier uit te laten komen in jouw interieur kun je dat saaie potje verbergen door er een papieren zak omheen te doen. Werk met verschillende formaten en je creëert een stoer en speels effect.

Cactus
Bron: Plantenfestijn

2. PRIKKELBAAR BEHANG

Je hebt bijna geen omkijken naar een cactus. Mocht je nou toch bang zijn dat je vergeet om dit plantje af en toe een beetje water te geven, kies dan voor dit leuke behangetje. Geen omkijken naar én toch harstikke hip!

Cactus
Bron: Pinterest

3. IN EEN KOKOSNOOT

Een cactus in een macramé-kokosnoot, hoe leuk is dat! Twee trends die je nu veel ziet zijn samengevoegd tot een onwijs leuk product. Hang je cactus voor de verandering eens op, in plaats van hem neer te zetten!

Cactus
Bron: Teleukhout

4. SHOW THEM

Hoe zet je jouw cactus beter in de spotlights dan met een stolp? Zet meerdere stolpen van verschillende groottes naast elkaar en combineer met andere accessoires voor een speels effect!

Cactus
Bron: Everythingelze

5. NET EVEN ANDERS

Je kan natuurlijk ook gewoon een vaas in de vorm van een cactus neerzetten. Een groot voordeel: deze prikt niet! Zet er een leuk bloemetje in of laat hem gewoon zo staan, want zeg nou zelf.. De vaas op zich is al lekker gek en harstikke leuk.

Cactus
Bron: Zilverblauw

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...