Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5x de mooiste herfstkleuren voor in huis

5x de mooiste herfstkleuren voor in huis

Misschien voel en ruik je het buiten al een beetje: de herfst begint zijn intrede te doen! Langzamerhand gaan we het binnen knus en gezellig maken voordat het buiten écht koud begint te worden. Dat betekent: nieuwe kleuren, geuren, materialen... Noem maar op!

Pantone voorspelt ieder jaar de trends op het gebied van kleur. Vandaag kijken we naar de 5 mooiste herfstkleuren van 2016. Niet alleen in het interieur, maar ook in de fashionwereld gaan we deze kleuren voorbij zien komen. Kijk ook even onderaan de pagina waar je gelijk leuke woonitems kunt shoppen voor dit kleurrijke seizoen!

1. Riverside

Deze herfst en winter gaan we veel blauwtinten tegenkomen. Eén daarvan is 'riverside'. Een heldere blauwe kleur die doet denken aan de oever van een rivier. Het is een koele kleur die tegelijkertijd een chique uitstraling heeft en rust geeft aan het interieur. Daarnaast ook erg gemakkelijk te combineren met andere herfsttinten.



Bron: Alix helps interiors

2. Sharkskin

Zwart maakt plaats voor grijs. De naam van deze kleur zegt eigenlijk al genoeg. De huidskleur van een haai. Deze tint is eigenlijk met iedere andere kleur uit dit lijstje te combineren. Ideaal en altijd stijlvol! Een goede basis voor jouw herfstinterieur.



Bron: Ikea

3. Aurora red

Deze kleur staat prachtig in contrast met de al eerder benoemde kleur 'riverside'. Een levendige kleur die iet wat gedurfder is, maar één en al herfst uitstraalt! Het brengt de warmte in huis.

eetkamerBron: Homedecorideas.eu

4. Warm taupe

Warm taupe is een prachtige grijsbruine kleur met een roze ondertoon. Ook deze kleur is fijn te combineren met andere kleuren uit dit lijstje. Een tijdloze kleur met een natuurlijke uitstraling.



Bron: Little piece of me

5. Spicy mustard

Deze kleur komt vast heel bekend voor! Het heeft heel veel weg van de trendkleur okergoud. Deze tint neigt echter iets meer naar bruingroen. Een echte statement-kleur voor in het interieur.



Bron: Farrow & Ball

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...