Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5x een platenspeler stylen in je interieur

geschreven door Gaby
5x een platenspeler stylen in je interieur

Platenspelers hebben de afgelopen jaren hun comeback gemaakt! Veel muziekliefhebbers én interieurliefhebbers genieten van hun favoriete muziek door het op vinyl af te spelen in huis. Zeker nu het langzaamaan eerder donker begint te worden, gaat er niets boven een knus moment in de vorm van muziek. Met een platenspeler en wat kaarsjes haal je de gezelligheid heel gemakkelijk in huis. Maar hoe style je zo’n platenspeler, zodat het ook nog eens goed in je interieur past? In deze post hebben we de vijf leukste manieren voor je op een rijtje gezet!

In een sfeervolle zithoek

Een hoekje in huis om even echt tot rust te komen, kan iedereen wel goed gebruiken. Een boek lezen, een goed gesprek hebben of gewoon lekker een beetje dagdromen: al die momenten maak je net even wat beter met een fijn achtergrondmuziekje.

zithoek platenspelerBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken

Als onderdeel van een gallery wall

Heb je een kale muur waarvan je niet zo goed weet hoe je 'm wilt stylen? Dan is je platenspeler als onderdeel van een gallery wall misschien de perfecte uitkomst voor jou! Op deze manier trek je de gallerij van fotolijstjes door naar je kast en lopen de twee verschillende dingen vloeiend in elkaar over.

gallery wall platenspelerBron: Heerlijk_t_huis via HomeDeco Binnenkijken

Als statement bij een accentmuur

Door middel van een accentmuur kan je jouw liefde voor muziek pas echt in de spotlights zetten. Door de eyecatcher op de muur zal niemand jouw platencollectie zomaar voorbijlopen! ;-)

accentmuur platenspelerBron: Reddit

Op een trolley of bar cart

Een bar cart is natuurlijk fantastisch om je mooiste glazen en drankjes op tentoon te stellen, maar op deze manier zal ook je platenspeler zeker de show stelen. Zo maak jij het luisteren naar muziek wel heel chique en speciaal.

bar cart platenspelerBron: Blondie in the city

In een vakkenkast

Vakkenkasten zijn ideaal om je interieur mooi aan te kleden en al je eyecatchers in de spotlight te zetten. Zo ook je platenspeler!

vakkenkast platenspelerBron: New Darlings

Zie ook:
- Mix & match: fotolijstjes
- Stylingtip: maak het binnen knus met een lichtsnoer
- Trend: vazen met ronde & vrouwelijke vormen

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...