Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

6 last minute tips om vanavond een romantische look in huis te creëren

geschreven door Mara
6 last minute tips om vanavond een romantische look in huis te creëren

Heb jij voor vanavond quality time met je partner ingepland, maar hebben jullie niet heel veel tijd of zin om veel te organiseren? Met deze snelle tips creëer je gemakkelijk een romantische sfeer in huis!

romantische avondFoto: Casadeperrin

Romantisch diner

Schenk de drankjes in een extra mooi glas
Op zo'n romantische avond wil je eigenlijk net iets meer uitpakken dan normaal, zodat het niet zomaar een normale doordeweekse avond is. Maak je avond wat specialer door je mooiste spullen uit de kast te trekken. Schenk bijvoorbeeld je drankjes in een mooi glas - ook als je gewoon water of een frisje drinkt! Door uit een glas te drinken met een voetje, creëer je gemakkelijk een chique en feestelijke sfeer.

Gebruik een tafelkleed of placemats
Een andere manier om je doordeweekse diner nét iets specialer te maken, is door je tafel wat meer aan te kleden. Leg een mooi tafelkleed neer of gebruik placemats. Heb je beide niet in huis? Met een grote lap stof of een dun plaid kun je stiekem ook al een hoop creëren. ;-)

romantische avondFoto: Voguehome

Verlichting

Maak groepjes kaarsen
Kaarslicht geeft automatisch meer sfeer dan lampen dat doen, dus het is een super simpele manier om snel een romantische look te creëren! Zet verschillende kaarsen bij elkaar als groepje en creëer zo meerdere groepjes. Binnen enkele minuten heb je een speciale, sfeervolle look in huis!

Dim de lichten
We hebben het al eens vaker gezegd: felle lampen halen direct alle sfeer weg en laten je huis meer op een kantine lijken. Dim daarom de lampen en laat de vele kaarsen het werk doen. Doe enkel wat sfeerlampjes aan in de donkerste hoekjes.

romantische avondFoto: Kaatshome via Binnenkijken

Knusse filmavond

Ga los met plaids en kussens
Als je aan een gezellig en knus avondje thuis denkt, denk je automatisch aan kussens en plaids, toch?! Leg de bank vol met zachte materialen voor een knusse filmavond. Trek je favoriete huispak aan en kruip lekker weg onder de fluffy plaids. Bakje chips erbij, glas wijn of kop thee... Perfect avondje!

Maak een snack buffet
Een filmavondje is natuurlijk niet compleet zonder de nodige snacks. Trek al je kommetjes en snijplanken uit de kast en maak je eigen tapastafel. Dat kan heel simpel: olijfjes, blokjes kaas met een augurkje, toastjes met hummus en wat nootjes. Enne, die tapas ruil je na een uurtje natuurlijk om voor een dessert buffet: chocolade soesjes, M&M's, ijs.. Moeten we doorgaan? ;-)

Happy Valentine's Day!

Zie ook:
-Deze items heb je nodig om je tafel romantisch te dekken voor Valentijnsdag
-De leukste items die je kan vragen voor Valentijnsdag
-12x bestek dat net even anders is

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...