6 spullen die iedereen in huis heeft, maar wat in eigenlijk in de prullenbak hoort

geschreven door demi4

6 spullen die iedereen in huis heeft, maar wat in eigenlijk in de prullenbak hoort

Druk bezig met een grote schoonmaak, nu de lente is begonnen? Twijfel niet meer over deze spullen, gooi ze weg! Vooral omdat wij zeker weten dat je hier geen spijt krijgt, beginnen met opruimen en weggooien dus.

1. Hangers van ijzer

Iedereen kent ze en iedereen heeft er vast wel een paar in huis. Naast dat ze altijd verbuigen en niet sterk genoeg zijn om je kleding te dragen, kunnen ze ook nog je kleding beschadigen. Het is tijd om ze weg te gooien en te investeren in goede sterke hangers van betere kwaliteit. Bekijk onze favorieten hanger onderaan de pagina


Bron: Naina Singla

2. Oude kleding

Een grote schoonmaak betekent ook een grote schoonmaak door je kast, dus neem je tijd en bij twijfel: niet houden! Zijn er kledingstukken die je al een jaar niet hebt aangehad? Doneer de kleding!


Bron: My Domaine

3. Sokken die incompleet zijn

Je gaat toch nooit meer de ander vinden, dus je gaat ze toch nooit meer aan doen. Je wil ook niet alleen maar met verschillende soort sokken lopen. Koop een waszak om de sokken bij elkaar te houden in de wasmachine of koop alleen witte en zwarte sokken van hetzelfde merk.


Bron: J Crwe

4. Sponzen

Sponzen houden van bacteriën en bacteriën houden van sponzen, vervang dus je sponsje minstens één keer per week.


Bron: This is Mirador

5. Oude bonnetjes

We leven in een tijdperk waarin bijna alles gedigitaliseerd is, nooit nodig om bonnetjes te bewaren dus!


Bron: Blog and the City

6. Opladers van oude apparaten

Nee, je hebt deze écht nooit meer nodig! Die camera van 10 jaar geleden ga je toch niet meer gebruiken en de opladers dus ook niet. Dat geldt ook voor je vorige telefoon, waarschijnlijk heb je niks meer aan de lader.


Bron: Decorating your small space

 

Onze favorieten:

     
Follow us:
   
BlogSociety